2777
2789

هیچ پشتوانه ای ندارم از سر بدبختی انتخابش کردم تنها خصلت خوبش اینه که خسیس نیست بددهن و بیشخصیت بشدت هستش تو دعوا به خودم که بماند به خانواده وفامیلم هم فحاشی میکنه حرفای رکیک اما اگه من مثلا به نوه خاله یا نوه عمو انقدر دور منظورمه چیزی گفتم میخواد منو بکشه ولی اون همیشه به نزدیکترین افراد من خیلی راحت توهین میکنه ومن بخاطر مادرم مجبورم بریزم تو خودم وسکوت کنم میخوام ندید بگیرمش وصرفا باهاش تو ی خونه باشم اما وقتایی که رابطه میخواد نمیتونم تحملش کنم اونم باز میخواد دعوا راه بندازه مجبورم ناخواسته تن بدم بعدش حالم از خودم بهم میخوره که چرا باید تحملش کنم😭😭😭چی میشد منم ی پدر یا ی پشتوانه داشتم که انقدر زجر نکشم بنظرتون باید چه خاکی تو سرم بریزم😭😭😭😭  

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

واقعا اگه مجبوری 

نذار کار به دعوا بکشه 

باهاش بحث کردن بی فایدست

یه راهی برایه پیشرفت پیدا کن اون میشه پشتوانه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

حالا که راه دیگه ای نداری

سعی کن کمتر عصبانیش کنی. موقع دعوا سکوت کن. سنش بالاتر بره بهتر میشه...

سکوت تو خیلی مهمه که اون اتیشی تر نشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی سعی نکن این نفرتت رو پر رنگ کنی حالا که شرایط نداری و باید بسوزی و بسازی اویل طبیعیه تا ۴ ۵ سال بعد یکم اوضاع شاید بهتر شد شناخت پیدا میکنی سعی کن دم پرش نباشی کار به دعوا نکشه سعی کن چیزای مثبتش رو ببینی و بزرگ کنی به اصطلاح خرش کن منم تو دعوا بد دهن میشم بعد خودم ناراحت میشم خودت مدیریت کن 

تحمل کن درست میشه لج نکن 

دعوا نکن سعی کن رامش کنی 

همین که خسیس نیس خوبه 

مدام به خودت برس 

حالا بعد طلاق مگه جه خبره زندگی خیلی سخت شده 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

واقعا اگه مجبوری نذار کار به دعوا بکشه باهاش بحث کردن بی فایدستیه راهی برایه پیشرفت پیدا کن اون میشه ...

بخدا کاریش ندارم چون میدونه مجبورم که بمونم باهر چیزی دعوادرست میکنه اونوقت بااین اخلاق گوهش بچم میخواد😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
خداصبرت بده اوت قسمت رابطه خیلی تحمل میخواد😤خب نزار تاادم بشه بدخلقی میکنه نزاررابطه 👺

آخه هرشب خونه نیست که ۲۰روز سرکاره بعد میاد اگه نزارم قیامتی بپامیکنه که بیا وببین اون لحظه دلم میخواد بمیرم و بااین نکبت رابطه نداشته باشم.😭😭

تحمل کن درست میشه لج نکن دعوا نکن سعی کن رامش کنی همین که خسیس نیس خوبه مدام به خودت برس حالا بعد طل ...

خب آخه زورم میاد با من دعوا میکنه اون وقت به مادر وبرادر و خاله و داییی من راحت حرف زشت میزنه درصورتی که من همچین اجازه ای رو ندارم. 

بخدا کاریش ندارم چون میدونه مجبورم که بمونم باهر چیزی دعوادرست میکنه اونوقت بااین اخلاق گوهش بچم میخ ...

باز خوبه عزیزم ۲۰ روز راحتی

بگو حق باتویه 

یه چشم بگو خودتو خلاص کن.

بگو فعلا باید تحته نظر دکتر باشم 

بچه دارم نشو

اینجور ادمارو فقط باید بازبون نرم کرد و پیچوند

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اسی سعی نکن این نفرتت رو پر رنگ کنی حالا که شرایط نداری و باید بسوزی و بسازی اویل طبیعیه تا ۴ ۵ سال ...

خب اکی هر چی میخواد به خودم بگه دیگه چیکار به خانوادم داره درصورتی که من اصلا حق هیچ نوع بی احترامی رو حتی به فامیل دورترش هم ندارم.

خب آخه زورم میاد با من دعوا میکنه اون وقت به مادر وبرادر و خاله و داییی من راحت حرف زشت میزنه درصورت ...

ول کن حرف باد هواس همین دایی و خاله و ... اینا که میگی فردا یه اتفاقی بیوفته هیچکدوم نمیمونن 

چقد مهمن برات ولشون کن بذار بگه آروم که شد دیگه ادامه نده 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خب اکی هر چی میخواد به خودم بگه دیگه چیکار به خانوادم داره درصورتی که من اصلا حق هیچ نوع بی احترامی ...

کم کم خوب میشه احتمالا میدونه از سمت خانوادت حمایتی نداری داره میتازونه فقط خرش کن با فش هیچی نمیشه خانوادت بزار هر چقد گوه میخواد بخوره آرامش خونت مهمتره درسته ناراحت و عصبی میشی اما چاره ندهری کم رنگش کن واسه خودت نذار اذیت بشی حالا که محبوری

باز خوبه عزیزم ۲۰ روز راحتیبگو حق باتویه یه چشم بگو خودتو خلاص کن.بگو فعلا باید تحته نظر دکتر باشم ب ...

آره باز خدارو شکر همه تایمی رو خونه نیست وگرنه خدا میدونه دیگه از سرناچاری ی بلایی سر خودم میوردم دلم از این میسوزه مجردی سختی داشتم همیشه امید داشتم خونه شوهرم برام جبران میشه الان طوری شده که به اون روزای طاقت فرسا قبطه میخورم واقعا این زندگی حق من نبود😭😭😭