2777
2789
عنوان

کراشم همش استوری ریپلای میکنه

164 بازدید | 25 پست

داستانشو تاپیک قبلی گفتم😑

اون دیگه چیزی نگفت منم نگفتم 

حالا من اصلا عکس خودمو استوری نمیکنم ولی همه استوریامو لایک میکنه لایک نکنه ریپلای میکنه دیشبم کلیییی بهم مثلا انگیزه داد دوباره درس بخونم گفت خیلی دختر قوی هستم🙁 از رتبه و دانگشاهش و کارش گفت من هیچی نپرسیدم من اصلا حرفی نمیزدم من یه پیام میدم اون دویست تا نمیدونم والا هوله اونم رو من کراشه موندم والا 

راستش دیگه انگار حوصلشو ندارم خیلی حرف میزنه

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونم خوشش اومده دیگه

نمیدونم دوست ندارم زیاد باهاش چت کنم چون اولن آشناست دوما خیلی حرف میزنه من بگم پرتقال این سه ساعت از پرتقال میگه سوما میترسم هول باشه

نمیدونم دوست ندارم زیاد باهاش چت کنم چون اولن آشناست دوما خیلی حرف میزنه من بگم پرتقال این سه ساعت ا ...

خب ینی خوشش اومده

الان باید خوشحال باشی ک

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
خب ینی خوشش اومدهالان باید خوشحال باشی ک

نمیدونم هم‌خوشحال میشم هم میترسم🙁‌ من یبار چوب این کراش و پسر و فامیل و این چیزا رو خوردم 

بخدا من خیلی برام پیش اومده حتی وقتی ب چیزی ک خواستم رسیدم ناراحت شدم چیه این ادمیزاد ☹️

دقیقا بعضی وقتا زمان مناسبش نیست