2777
2789

دلم برای دخترانه‌های وجودم تنگ شده. برای شیطنت‌های بی وقفه💔💔

بی‌خیالیهای هر روزه، ناز و کرشمه‌های من و آینه،

خنده‌های بلند و بی‌دلیل، برای آن احساسات مهار نشدنی😇

حالا اما، دخترک حساس و نازک نارنجی درونم چه بی‌هوا این همه بزرگ شده😥💔

چه قدی کشیده طاقتم، ضرباهنگ قلبم چه آرام و منطقی می‌زند💓💓💓💓

چه شیشه‌ای بودم روزی، حالا اما به سخت شدن هم رضا نمی‌دهم❤️‍🩹

به سنگ شدن می‌اندیشم، اینگونه اطمینانش بیشتر است.🗿

جای بستنی یخی‌های دوران کودکی‌ام 🍭را قهوه‌های تلخ و پر سکوت امروز گرفته است☕

این روزها لحن حرف‌هایم اینقدر جدی است که خودم هم از خودم حساب می‌برم😒

در اوج شادی هم قهقهه سر نمی‌دهم و تنها به لبخندی اکتفا می‌کنم😳

چه پیشوند عجیبی است کلمه خانم

همین که پیش اسمت می‌نشیند😑

تمامی سرخوشی و بی‌خیالی‌ات را از تو می‌گیرد و به جایش وزنه وقار و متانت را روی شانه‌ات می‌گذارد😒

نه اینکه تمامی اینها بد باشد، نه!😐

فقط خدا کند وزنشان آنقدر سنگین نشود که دخترک حساس و شیرین درونم زیر سنگینی آن بمیرد…😢

امروز شاید روز ما نباشد، اما ما همان دختر دیروزیم، روزمون مبارک😇😇

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

چه دخترونه ای ؟ 

نداشتم کلا :( 

همش پای درس و مشق . هیچ جا نمیرفتم . پولی نداشتم  . نهماشینی نه پولی نه هیچی ‌ همش خونه بودم و درس میخوندم.

یادم میفته قلبم به درد میاد  نفس نمیتونم بکشم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چہ زیبا،اتفاقا دیروز باخواهرم از ڪودڪیهامون حرف مےزدیم و بچہ هامون چہ باذوق وجالب شنواهاے خوبے بودن برامون😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘

فداتم. عشقم. 💝💝💝💓💓😘😘😘

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

فداتم. عشقم. 💝💝💝💓💓😘😘😘

بمونی برام ماه من🥰🥰🥰🥰❣️

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

چه دخترونه ای ؟ نداشتم کلا :( همش پای درس و مشق . هیچ جا نمیرفتم . پولی نداشتم . نهماشینی نه پولی ن ...

💔💔🌹🌹

@برفیسابق‍  جونم دم در بده.. بفرما تو عزیزدلم💝💝💝💝

میشــــه اسـم پاکتو رو دل خـــــدا نوشت

میشه با تو پر کشید تــــوی راه سرنوشت

میشـــه با عطـر تنت تا خــــود خـدا رسید

میشــه چشــم نازتو رو تن گلهــــا کـشید

روز ت مـــبــــ💓ــارکــ دختر پاکــ خدا😘😘😘🌹🌹

بمونی برام ماه من🥰🥰🥰🥰❣️

قلبمی... بمون تا قلبم نمیره😘😘😘🌹🌹❤️‍🔥❤️‍🔥💘

قلبمی... بمون تا قلبم نمیره😘😘😘🌹🌹❤️‍🔥❤️‍🔥💘

خدا نکنه

قلبت بتپه تاابددددد🌺🌺🌺😘😘😘🤗🤗❤️❤️❤️

چہ زیبا،اتفاقا دیروز باخواهرم از ڪودڪیهامون حرف مےزدیم و بچہ هامون چہ باذوق وجالب شنواهاے خوبے بودن ...

دختر

سکوت دختران همیشه به معنای نداشتن حرفی برای گفتن نیست

گاهی از حرفی به قدری رنجیده می شوند که ترجیح می دهند سکوت کنند

برخی مواقع سکوت کردن یک دختر نشان از اعتراض است

گاهی سکوت نشانه انتظار است

اما بیشتر دختران سکوت می کنند چون کلمات یارای بیان غم درونشان نیست.

روزتان مبارک فرشته های مظلوم و مسکوت!

خدا نکنهقلبت بتپه تاابددددد🌺🌺🌺😘😘😘🤗🤗❤️❤️❤️

شوخیه مگه بزاری بری نمونی. 

شوخیه مگه دلو بزنی تو دریا. 

عاشقی کنی پرسه نزنی تو شده.. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💘

شوخیه مگه بزاری بری نمونی. شوخیه مگه دلو بزنی تو دریا. عاشقی کنی پرسه نزنی تو شده.. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥� ...

😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤪🤪🤪🤪🤪