2777
2789
عنوان

نه باردارم ن پریودمیشم چیکارکنم

82 بازدید | 13 پست

بچه ها من چندسالی هس پریودم نامنظمه و قرص هورمونی میخوردم

الان دوهفته پیش سونو واژینال دادم گفت نه تنبلی تخمدان داری ن کیست، تخمدانات سالمه!! باردارم نیستم ولی تقریبا ده روزه پریودم عقب افتاده دکتر فقط متفورمین داد برا تنظیم پریود شماتاحالا اینجوری بودین؟ 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
برو باشگاه ورزش کن ببین درست میشی یا نه

تاثیرداره؟ یعنی بخاطر چیه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نبودم

ولی رحم که سرد میشه ادم پریود نمیشه اگر ایتا داری برو کانال بنتی هربال ویزیت رایگان دارن فوق العاده هستن بهت میگن چیکار کنی 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تاثیرداره؟ یعنی بخاطر چیه

من مجردم ازمایش اینا دادم هورمونام نرمال بود یکی میگفت تتبلی تخمدان داری یکی میگفت نداری

من ۴و۵ ساله اینطوریم

این ۳ سال اخر هر ۵ ماه پریود میشدم البته چاق هم بودم تاثیر داشت

یکم رژیم گرفتم ۳ ماهه باشگاه میرم از موقعی که باشگاه میرم منظم میشم سر موقع بعد چندین سال الان ۴ ماهه منظمم

اها یه عرقی هم هست عرق نعنا فلفلی برای تنظیم پریود خیلی خوبه

یه عرق دیگه هم هست به اسم فراسیون اونو دیگه خودم تجربه دارم عالیه عالی پریود رو راه میندازه هر روز یه استکان ازش بخور باور کن مشتری میشی 🥲😁

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اینجوری نبودمولی رحم که سرد میشه ادم پریود نمیشه اگر ایتا داری برو کانال بنتی هربال ویزیت رایگان دار ...

میشه لینکشوبفرسی برام

اها یه عرقی هم هست عرق نعنا فلفلی برای تنظیم پریود خیلی خوبهیه عرق دیگه هم هست به اسم فراسیون اونو د ...

ممنون سمابعدازچند روز استفاده پریودشدین؟ 

میشه لینکشوبفرسی برام

اینجا لینک فرستادن ممنوعه عزیزم درخواست بده برات توی شخصی بفرستم

متفورمین همین موقع ها مصرف میشه ولی این که تنبلی نداری و حامله هم نیستی ولی مریودم نمیشی عجیبه

یوگا کار کن واسه من و دوستام خیلی جواب بود

سردی نخویه مدت شیر و ماست و ماهی نخور

هر روز امگا۳ بخور بعد از ناهار

هر روز هم مغزیجات بخور مخصوصا تخمه کدو

من مجردم ازمایش اینا دادم هورمونام نرمال بود یکی میگفت تتبلی تخمدان داری یکی میگفت نداریمن ۴و۵ ساله ...

مرسی عزیزم اتفاقا قصد دارم برم چندماه رفتم و ولش کردم باید بازم ادامه بدم

ممنون سمابعدازچند روز استفاده پریودشدین؟

من مجرد بودم میخوردم خیلی سال پیش راستش

ولی مثلا نزدیک دوره که میشدم دردمو مینداخت جلو عقب شدنمو خیلی بهتر کرد اصلا عرقش مخصوص همین چیزای زنونس بزنی توی نت میاره 

متفورمین همین موقع ها مصرف میشه ولی این که تنبلی نداری و حامله هم نیستی ولی مریودم نمیشی عجیبهیوگا ک ...

اره خیلی اصن عجیب غریبه 

ممنون عزیزم