2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا خودم گشنمه میشم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

به نظرم ناهارو درست کن، ممکنه حتی سر غذا دعوا باشه چون معمولا مردا نفهمن، گرسنه که باشن دیگه اصلا هی ...

دیگه هیچی واسم مهم نی اصلا اگه باردار نبودم کلا وسایلمو جمع میکردم میرفتم خونه مادرم

سر چی باهاش قهر کردید

سر همه چی کلا تو هفته یه روز هم اشتی نیستیم دیگه انگار مریض شدم افسردگی گرفتم کلا احساس میکنه مجردیشه میره سرکار شب میاد فیلم و گوشی بعد هم خواب انگار من اصلا وجود ندارم

سر همه چی کلا تو هفته یه روز هم اشتی نیستیم دیگه انگار مریض شدم افسردگی گرفتم کلا احساس میکنه مجردیش ...

مردا چرا اینجوری ان واقعا 

ای خدا اینا دیگ چه موجودی ان 

نمیدونم چی بگم عزیزم

باهاش حرف زدی، حرف حسابش چیه!؟

مثلا طرف یکی دیگ رو دوست داره اینجوری میکنخ

یا کلا از همون اول همینجوری بود، یا الانا سرد شده 

اصلا مشکلش چیه

مردا چرا اینجوری ان واقعا ای خدا اینا دیگ چه موجودی ان نمیدونم چی بگم عزیزمباهاش حرف زدی، حرف حسابش ...

نه من انتخاب خودش بودم دوست بودیم 7ماه ازدواج کردم اره حرف زدم میگه منم باید واسه خودم وقتی داشته باشم