2777
2789
آفرین به شما👏

فدااات عزیزم

یه زمانی اونا جوونیشونو واسه ما گذاشتن حالا وقتشه ما جبران کنیم

به همسرم گفتم تو خیلی خوبی شکی درش نیست اما تا پدرومادرم هستن اونا اولویت زندگیم هستن

پدرمو پارسال از دست دادم😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم یک سال و هشت ماهشه همیشه از خدا میخواستم بچم دختر باشه ی دلبری های میکنه دل آدم واسش میره میاد لپشو میگیره جلو صورتت یعنی بوسم کن

خلاصه که خدا به همه کس دختر نمیده و دختر داشتن لیاقت میخواد

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
هنوز فرصت هست🤗

برای من دیره...

۴۷ سالمه

عروس بگیرم میشه دخترم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بابا شوخیههههه کلا مادر بزرگم هم میگهمنظورشون واقعا دین و ایمون نداشتن نیست

میدونم گلم

انقدر که ارزش و منزلت دختر بالاست

دختر لبخند خداست

شیرین مثل قند ، ناز و دلربا 

الهی هر کی ارزو داره خدا ی دخترناز بهش بده

خونه بدون دختر ،یچیزی کم داره...

یچیزی که نه.....خیلی چیز کم داره😍

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دخترم یک سال و هشت ماهشه همیشه از خدا میخواستم بچم دختر باشه ی دلبری های میکنه دل آدم واسش میره میاد ...

دقیقا.دخترم چنان برا باباش دلبری می‌کنه می‌بره همه چی میخره😂

من هم دختر دارم هم پسرم هردو و خیییلی دوست دارم اونا هم همینطور ولی دخترم باوجود اینکه از پسرم کوچیکتتره کلی درکم می‌کنه کلا دخترم جزئیات بیشتر در نظر داره 

انگار یه دوست برام 

درکم می‌کنه 

خیلی چیزا رو قبل اینکه به زبون بیارم می‌دونه و برام انجام میده ناراحت باشم سریع متوجه میشه......

انشالله مادرشوهرم ۴ عروس دارهخدایی اندازه ی دختر کمک حالشن

مادرشوهر من چندین سال زمینگیر شد 

۴ تا دختر داشت هیچکدوم کمکش نبودن

خدا ازشون نگذره

من و همسرم ازش نگهداری کردیم

الان هم معجزه دعاشو تو زندگیم میبینم