2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب وقت قهوه خوردن نیست عزیزم..من فقط یکی دو ساعت بعداز صبحانه میخورم یه فنجون کوچولو...اوایل دل و رودم به هم می‌ریخت ولی الان عادت کردم...روزی یه دونه خوبه اونم بعداز صبحانه واسه سرحال شدن بیشترش نه

اصلا شب قهوه خوردن اشتباهه برای هر کس. مگر اینکه به دلیلی مجبور باشه بیدار بمونه

قهوه برای بعضی از افراد به عنوان مسهل عمل می کنه و باعث بروز اسهال میشه. شما که این را چند بار تجربه کردید، نباید استفاده کنید. همیشه به زبان بدنتون گوش کنید‌ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اصلا شب قهوه خوردن اشتباهه برای هر کس. مگر اینکه به دلیلی مجبور باشه بیدار بمونه قهوه برای بعضی از ا ...

یه خانمی الان گفت من اوایل دل رودم بهم میریخت الان عادی شده، منم عادی میشه؟؟

یه خانمی الان گفت من اوایل دل رودم بهم میریخت الان عادی شده، منم عادی میشه؟؟

نمی دونم. هر بدنی متفاوت هست، نمیشه یک قانون کلی داد. قهوه انواع بدون کافئین هم داره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم