قبلا میبردم ولی چند سال هست که برای سرماخوردگی معمولی نمیبرم. سرماخوردگی که گلودرد بدون چرک باشه و ابریزش بینی باشه سرفه جزیی کنه. ولی اگر گلودرد عفونی بکنند و تب دار باشند حتما میبرم. خودس انه هم دارو نمیدم مایعات و سوپ زیاد میدم
من هروقت بچه م مریض میشه میبرم دکتر میگه گلوش التهاب داره و آنتی بیوتیک مینویسه براش
پسر منم تند تند گلودرد میشه و کلا یه مدت هر دو هفته یه بار پیش جراح گوش حلق بینی و فوق تخصص عفونی اطفال میبردم دکتر بهم گفت به هیچ عنوان به بچه انتی بیوتیک نده و بهم گفت بعضی از همکاران ما بدون اینکه ازمایش کشت حلق برا بچه بنویسند یا بدون دیدن چرک و عفونت برا بچه انتی بیوتیک تجویز میکنند که اصلا درست نیست. گلوی پسر منم التهاب میکنه و درد میگیره قرمز میشه ولی دکتر گفت فقط مایعات. اگر گلودرد به همراه دانه های سفید روی لوزه ها و حلق باشه و بچه تب هم بکنه خطرناک هست و حتما باید انتی بیوتیک بخوره. برای یه التهاب ساده دادن قرص درست نیست
حالا پسر من حین سرماخوردگی زیاد آبریزش بینی نمیگیره و هروقت میفهمم مریضه که تبش میره بالا
دختر منم
فقط تب میکنه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.