2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم تا قبل مدرسه خیلی کم مریض میشد معمولا هم دکتر میبردمش

الان پسرم ۲سال و نیمشه نسبت ب کوچیکی دخترم بیشتر مریض میشه چون دخترم تو مدرسه مریص میشه میاره خونه

اولش داروهای همیشگی میدم اگ اثر نداشت و رو ب بهبودی نرفت میبرم دکتر

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

قبلا میبردم ولی چند سال هست که برای سرماخوردگی معمولی نمیبرم. سرماخوردگی که گلودرد بدون چرک باشه و ابریزش بینی باشه سرفه جزیی کنه. ولی اگر گلودرد عفونی بکنند و تب دار باشند حتما میبرم. خودس انه هم دارو نمیدم مایعات و سوپ زیاد میدم

قبلا میبردم ولی چند سال هست که برای سرماخوردگی معمولی نمیبرم. سرماخوردگی که گلودرد بدون چرک باشه و ا ...

من هروقت بچه م مریض میشه میبرم دکتر میگه گلوش التهاب داره و آنتی بیوتیک می‌نویسه براش 

از هفت ماهگی مریض شد و مجبوری بردم وگرنه مال تب و سرماخوردگی اصلا نمیبرم

من وقتی تب می‌کنه دست و پامو گم میکنم سریع میبرم دکتر حالا نمی‌خوام اینقدر ببرمش میخام خونگی درمون بشه نهایت بهتر نشد ببرمش دکتر 

من هروقت بچه م مریض میشه میبرم دکتر میگه گلوش التهاب داره و آنتی بیوتیک می‌نویسه براش

پسر منم تند تند گلودرد میشه و کلا یه مدت هر دو هفته یه بار پیش جراح گوش حلق بینی و فوق تخصص عفونی اطفال میبردم دکتر بهم گفت به هیچ عنوان به بچه انتی بیوتیک نده و بهم گفت بعضی از همکاران ما بدون اینکه ازمایش  کشت حلق  برا بچه بنویسند یا بدون دیدن چرک و عفونت برا بچه انتی بیوتیک تجویز میکنند که اصلا درست نیست. گلوی پسر منم التهاب میکنه و درد میگیره قرمز میشه ولی دکتر گفت فقط مایعات. اگر گلودرد به همراه دانه های سفید روی لوزه ها و حلق باشه و بچه تب هم بکنه خطرناک هست و حتما باید انتی بیوتیک بخوره. برای یه التهاب ساده دادن قرص درست نیست

حالا پسر من حین سرماخوردگی زیاد آبریزش بینی نمیگیره و هروقت میفهمم مریضه که تبش میره بالا

دختر منم

فقط تب میکنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.