2777
2789
عنوان

دوستان دانش آموز کلاس سومی دارین

142 بازدید | 22 پست

مدرسه بچه های شما هم گفتن علوم، هدیه، فارسی و مطالعات خود خوان باشه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خود خوان چیه؟

بچه ها تو خونه بخونن و سوال طرح کنن و تو کلاس فقط بحث و گفت و گو باشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر وگرنه بدبخت بودم

خیلی مزخرف و اذیت کننده است. امروز رفتم مدرسه. معلمش که کلا شوته هر چی میگفتم میگفت روش مدیرمون اینه.

به مدیر هم هر چی میگم حرف خودشو میزنه.

اصلا درک ندارن واقعا.

غیر انتفاعی هم هست مثلا

معلمها خوب دارن خودشونو راحت میکننا🫤

اصلا معلم بدبخت تو باغ نیست.

هیچ اراده و ابتکاری از خودش نداره

معلمها خوب دارن خودشونو راحت میکننا🫤

من خودم معلمم. کلا زمان کلاس رو فیکس دارم کار میکنم. اینا هیچ هیچ

خیلی مزخرف و اذیت کننده است. امروز رفتم مدرسه. معلمش که کلا شوته هر چی میگفتم میگفت روش مدیرمون اینه ...

کلاس سوم هنوز خیلی زوده برا این کارا 

هنوز روخوانیشون اوکی نیست بعد خودشون تو خونه تمرین کنن

اینجور همه اذیتاش برا مادره

انسانها  تنها  به« مهر »برترند  ز  همدیگر
پسر منم مدرسه دولتیه خدایش معلمش کم نمیزاره

پسرما منم پارسال دولتی بود معلمش خوب بود ولی بچه های بد داشت

کلاس سوم هنوز خیلی زوده برا این کارا هنوز روخوانیشون اوکی نیست بعد خودشون تو خونه تمرین کنناینجور هم ...

دقیقا بعد مدیرش میگه نه ما دوباره تو کلاس کار می‌کنیم با بچه ها. درصورتی که تو گروه همش میگن با خودتونه همه چی.

یعنی قشنگ همه چی رو از سرشون باز کردن

مگه پیام نور خودخوان

همین والا. اتفاقا گفتم به مدیر. گفتم اینا دانش آموزن دانشجو نیستن.

ولی بازم حرف خودشو میزنه