هرشب سردرد تاصبح درحدی که سرم منفجرشه فشارخون دارم انواع قرص دکتر نوشته برام آرومم نمیکنه یه شب وقته سکته مغزی کنم همیشه فشارم۱۶بع بالا توروخدا چی کنم😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
متخصص قلب باید بری و اگه سنت بالا نیست ممکنه از کلیه هم باشه یا غدد فوق کلیوی سونوگرافی رنگی مخصوص داره از کلیه و اگه قرص فشار می خوری و فشارت پایین نمیاد ممکنه بدنت به اون قرص عادت کرده باشه باید قرص فشارت و عوض کنی و یه نوع دیگه مصرف کنی
سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.