2777
2789

یه دختری از اشناهامون  وضع مالیشون خیلی خوبه تو ۱۷ سالگی عاشق یه پسر میشه که نزدیک خونشون فروشنده بوده.

پسره ۳۰ سالشه دختره ۱۷ .

بعد پسره هم از این خوشش میاد کلی میره خاستگاری و میاد تا دختره راضی شه

کلی شرط قبول میکنه خلاصه خیلی بدبختی میکشن به هم برسن

دختره هم بخاطر پسره تو روی باباش وایمیسته میگه یا این یا هیچکس دیگه

بابا هم فقط واسه اینکه دختره فرار نکنه قبول میکنه ولی دلش راضی نبود

بعد تو دوران یکساله عقد دختره کمی به پسره شک میکنه اما چون انتخاب خودش بوده جرئت نمیکنه قبل عروسی موشکافی کنه میگه بزارم برم سر خونه زندگیم

پسره عروسی رو به هزار بدبختی میگیره با کلی قرض و وام.

بعدش دختره طبقه پایین خونه پدرشوهرش اینا زندگی میکرد 

پدرشوهر مادرشوهرش سن بالا هستن و خیلی عروس رو دوست داشتن.

ولی پسره وقتی برمیگشت خونه یکی دوبار گردنش کبود بوده و ودختره کلی سر این موضوع دعوا کرد.اما پسره پیچونده و بهانه میاورد 

حتی یبار چندروز به بهانه کار میره تنهایی شیراز

این دختره خیلی شک میکنه ولی نمیتونه ثابت کنه خیانت پسره رو 

بعدش اتفاقی ببینید چجور خدا دست پسره رو واسه دختره رو کرد

ادامشو تاپیک میگم و چقدر ادم میسوزه از بقیه داستان 

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یروز مادرشوهرش سوار ماشین میشه و دختره به احترامش که سنش زیاد بوده صندلی عقب میشینه

دختره هم از رفتارای پسره گیج بوده گریه میکنه و اینا بعد اتفاقی دستشو میبره تو جیب پشت صندلی عقب 

یادم نمیاد گفت هارد پیدا کرد یا فلش

میزاره تو کیفش یواشکی میره خونه ببینه توش چیه

میزنه به تلویزیون میبینه اوه اوه فیلم و عکسای شوهره با یه زنه است

یه زنی که سنش بالاتر میخورد از این پلنگای ۳۵ ساله

تو اغوش هم و از این عکسا 

حتی میبینه اون مسافرتی که پسره رفته بود غیب بود با این خانوما رفته بود

خلاصه فیلم داشتن تو بغل هم نیمه برهنه و از این جور چیزا

دختره داغون میشه فلش رو برمیداره میره خونه پدرمادر پسره براشون پلی میکنه

اون بیچاره ها هم کلی شرمنده و ناراحت میشن و پسر خودشون لعنت میکنن

دختره فقط میره خونه باباش اخه مدرک داشته و کلی هم سختش بوده این چیزارو با چشم خودش دیده

پسره میاد به گوه خوردن میفته و میفهمن این زنه مطلقه بوده قبل این دختره هم با پسره بوده

من نمیفهمم این پسره چرا باید به دختر جوون و خوشگل ۱۸ ساله که اینقدر هم بخاطرش تلاش کرد خاستگاری رفته و شرط قبول کرده و با هزار بدبختی عروسی گرفته خیانت کنه؟

واقعا چرا؟

الان پدرمادرش پسره از خونه پرتش کردن بیرون

دختره هم اسباباشو اورد و داره طلاق میگیره

پسره هم بارها افتاده به التماس که ببخشید غلط کردم اشتباه کردم من زنمو دوست دارم

و اون خانم مطلقه هم پسره رو ول کرد رفت

واقعا ادم حیفش میاد این دختر مثل سابق نمیشه

پدرمادر پسره اومدن کلی از دختره معذرت خاهی کردن که شرمنده ان از کارای پسرشون

از مهریه اش میگذره و فقط طلاها و اسباباشو میاره و اصن نمیخواد طلاقش طول بکشه میخاد تموم شه فقط.مدرکم که داره از خیانت پسره راحتتره براش.

دختره خیلی خوبی بود هروقت یادم میاد غصه میخورم

شاید باید به حرف پدرش گوش میکرد و این پسر چه مرگش بود واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلی 😞

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

گوش دادن به حرف بزرگتر یکی از مهمترین و قشنگ ترین تجربه های زندگی من شد ...

ازدواج منم پدربزرگم راضی نبود میگف آدمای درستی نیستن بعد از سه سال وقتی که تو عقد جدا شدم یاد حرفش میقتم البته ما الا همگی خوشحالیم بابابزرگم طفلکی همیشه بهم میگه من از خوشحالی شبا انقد با ذوق میخابم که خدا نجاتت داد

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg

چقدر خدا دوسش داشته که دست پسره رو براش رو کرده 

خیلیا بعد از اوردن بچه دستشون رو میشه که متاسفانه برخی خانم ها یا به خاطر بچه یا به علت نداشتن حامی تصمیم به ادامه ی زندگی میگیرن 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

طفلی 😞

اینقدر حالش داغون بود دختره از پدرمادر خودش خجالت میکشید بخاطر انتخاباش از طرفی از خیانت نابود شده بود

تازه درد من اینه دختره خیلی خوشگله و جوون و از پسره خیلی سرتره 

واقعا چطور دلش اومد به تازه عروسش هنوز خیانت کنه با اینکه اینقدر واسه ازدواج تلاش میکرد

وقتی میگیم توو سن کم عشق و عاشقی نکنید وقتی میگیم زیر ۲۵ سال ازدواج غلطه آدمو میخورن ی عده بیا اینم نتیجه اش

وقتی میگیم دخترا هر رابطه ای حداقل ۲ سال زمان لازم داره تا طرفتو کمی بشناسی ی عده میخوان خفه ات کنن وای ن روانشناسا میگن ۶ ماه...

این نتیجه ازدواج کورکورانه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چقدر خدا دوسش داشته که دست پسره رو براش رو کرده خیلیا بعد از اوردن بچه دستشون رو میشه که متاسفانه بر ...

میگه روزی که صندلی عقب نشسته گریه میکرده میگفته خدا یه جور دست اینو برام رو کن بعد اتفاقی اون هارد یا فلش پیدا کرد 

پدرمادر پسره اومدن کلی از دختره معذرت خاهی کردن که شرمنده ان از کارای پسرشوناز مهریه اش میگذره و فقط ...

من تازگی فهمیدم شوهر دوستم داره خیانت میکنه

حتی یک درصد هم فکرشو نمیکردم همچین مردی باشه

دوست انقدر خوشگله شبیه هانده ارچله

فقط دعا میکنم دوست هیچ وقت نفهمه شوهرش چه غلطی کرده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اینقدر حالش داغون بود دختره از پدرمادر خودش خجالت میکشید بخاطر انتخاباش از طرفی از خیانت نابود شده ب ...

ادم احمق زیاده دیگه 

الکی اومد زندگی این دختر رو تارومار کرد رفت 

لااقل مهریه رو میگرفت والا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خواهر ابله منم با ی پسر درپیت ب زور ازدواج کرد الان بدبخته اما طلاق نگرفت خیلی لجباز وپسته ارزوم اینه ی جابرم ریختشونا نبینم اینقدر بدم میاد ازاین مدل دخترا ک اینقدر پرو وبی حیان تو رو باباشون وایمیسن بخاطر ی پسر بی ارزش .اینقدر ازدست خواهرم کشیدم ک حدنداره