تو کلاس طرح تولد دارن مدرسه که کیک خامه و اینا نمی آره
بعد هم فعلا موجودی کافی نیست شکلات خوبه بخرم ببرم
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
تو خونه کوکی بپز یا کیک اگر بلدیدیگه روکر موزم اسووووووووووونترینه
عزیزم اینا پول میخواد فعلا پول ندارم
بالاخره باید براش تولد بگیری.حالا چه تو خونه چه تو مدرسه....بنظرم صبر کن...یه کیک کادو ساده بگیر....تو خونه بهش بدی بهتره....شکلات بد نیست...امااگه مادر های دیگه تو مدرسه تولد میگیرن...کیک .گل بادکنک.میبرن،شکلات پخش میکنن.ممکنه.بچه خجالت بکشه فقط یه شکلات...