همش یکی هست تو خونه همش ادمو نگاه میکنه محدودیت داری دخالت میکنه تلویزیون دست خودت نیست روت نمیشه از تو یخچال چیزی بیاری کلا تنها نیستی تو خونه همش یه پیرزن کنارته که مهمون هم براش میاد بحث پذیرایی نیست کلا آدم خسته میشه
من اگه به جات بودم اصلا خجالت نمی کشیدیم راحت هر چی دلت خواست از یخچال بردار یا چیزی هوس کردی بپز تلویزیون هم ببین کدوم برنامه رو دوست داری بشین ببین زندگی رو به خودت با نادونی اون تلخ نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه به جات بودم اصلا خجالت نمی کشیدیم راحت هر چی دلت خواست از یخچال بردار یا چیزی هوس کردی بپز تل ...
چرا خجالت بکشه وقتی با مادرش طلاهایی که شوهرش خریده دزدیدن مکه خجالت کشیدن؟تازه پسره رو تهدید کردن اگر طلاها رو بخوای شکایت میکنیم مهریه میگیریم پسره ترسید دیگه زنش رو طلاق نداد
جدی میگی ؟! من فقط همین تاپیک اسی رو دیدم اصلا از ماجراهای قبلش اطلاع نداشتم
هر روز تاپیک میزنه خانواده شوهرش و بد جلوه میدهد وفخش میده با مادرش طلاهایی که شوهرش خریده داده دست زنش چون بهش اعتماد داشته دزدیدن برای برادرش ماشین خریدن ،له پسره گفتن ما نبودیم دزد اومده تو خونه هم طلاهای مامانمو هم منو برده شوهرش فهمیده که دروغ گفتن درخواست طلاق داده این خانم هم تهدید کرده اگر طلاقم بدی مهریمو می زارم اجرا ،تازه مادرش پول داره شش ماه هست داره خونشون باز سازی میکنه،ولی پول داماد رو نمیده،برادرش هم مرگ و زندگی که نبوده خودش یک پراید داره براش دوباره ماشین خریدن یک ساله طلاها رو دزدیدن از اون موقع کلی قیمت طلا تغییر کرده
دزدیدن برای برادرش ماشین خریدن یک سال بیشتره ولی شوهرش تو تیر ماه متوجه شده خودشون دزدیدن و درخواست طلاق داده،یک طرفه میره به قاضی اینجا، مادرشوهر وشوهر فحش بخورن