2777
2789
عنوان

گریه بچه کلاس اولی

106 بازدید | 17 پست

خانما یه چند روز بود بچم گریه می کرد سر کلاس ولی امروز تا بردم مدرسه گریه می کرد وسر صف داد می زد مامان مامان تو روخدا تجربه ای دارین بیاین بگین دارم می میرم از استرس

مهد و‌پیش دبستانی نرفته؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من پارسال اول بود کل سال رو موقع رفتن گریه میکرد، تا قبل عید که کلا دیگه گفت نمیرم، دو هفته نرفت با مشاور مدرسه صحبت کردم گفت بعدعید بیا پیشش بمون، تا بعد عید باز رفتم دو سه هفته پیشش بودم خودش میگفت برو،بعدم که مدرسه تموم شد، رسیدیم به امسال که دومه، روز اول خوب بود، از روز دوم گریه میکرد میگفت نمیرم، ولی به حرفش گوش ندادم و بردمش، سه چهار روز گریه کرد، یه بار بهش گفتم چرا صبحا تا چشاتو باز میکنی گریه میکنی اینجوری عادت میکنی باز مث پارسال میشه، در هر صورت تو قراره بری مدرسه حالا انتخاب کن با گریه باشه یا با خنده، ازونروز دیگه گریه نمیکنه حتی خودش هر روز میگه مامان ببین دیگه گریه نمیکنم منم میگم افرین

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
اونطوری که اصلا نمی ره

بذار بکم گریه هاش کمتر شه بعد براش بگیر اگه هر روز بخای ببریش سخت ازت جدا میشه

بگو میمونم خونه برات ناهار درست میکنم تا بیای 

یکم سخت بگیر و جلوی روش با اقتدار حرف بزن 

ازش می پرسم می گه نه

ببین به گفتنش توجه نکن

دختر منم پارسال میگفت نه.

فهمیدم یکیاذیتش میکنه.

امسال کلاسو جدا کردم بهتر شده.

عکسای کلاسشون باهاس بپرس این کیه اون کیه.بزار تعریف کنه .ببین راجع به کیا حرف میزنه.توز دورهمی نامان ببین مامانا چی میگن.کسی آذیت میکنه توی کلاس یا نه