خانما یه چند روز بود بچم گریه می کرد سر کلاس ولی امروز تا بردم مدرسه گریه می کرد وسر صف داد می زد مامان مامان تو روخدا تجربه ای دارین بیاین بگین دارم می میرم از استرس
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
پسر من پارسال اول بود کل سال رو موقع رفتن گریه میکرد، تا قبل عید که کلا دیگه گفت نمیرم، دو هفته نرفت با مشاور مدرسه صحبت کردم گفت بعدعید بیا پیشش بمون، تا بعد عید باز رفتم دو سه هفته پیشش بودم خودش میگفت برو،بعدم که مدرسه تموم شد، رسیدیم به امسال که دومه، روز اول خوب بود، از روز دوم گریه میکرد میگفت نمیرم، ولی به حرفش گوش ندادم و بردمش، سه چهار روز گریه کرد، یه بار بهش گفتم چرا صبحا تا چشاتو باز میکنی گریه میکنی اینجوری عادت میکنی باز مث پارسال میشه، در هر صورت تو قراره بری مدرسه حالا انتخاب کن با گریه باشه یا با خنده، ازونروز دیگه گریه نمیکنه حتی خودش هر روز میگه مامان ببین دیگه گریه نمیکنم منم میگم افرین