2777
2789

با یکی تو رابطه که دم از ازدواج میزنه و انگار جدی به نظر میرسه ولی این وسط یه مشکلی هست 

این پسر گاهی وقتا زنگ میزنم راجع به دوستش صحبت می‌کنه که گیر و گرفتار یه دختره خیلی دوسش داره و هر کاری که دوستش می‌کنه اینم انجام میده 

یه روز میگه دوستم پروفشو عوض کرده که نظر دخترو جلب کنه و خودش عوض کرده 

یه روز میگه که دخترای پیجشو آن فالو کرده و خودش ۱۰ تا آنفالو داشته 

و من این دوستشو تو عمرم ندیدم اینجوریه که برا دوستاش استوری می‌زاره تولدشونو ولی اینو نذاشته 

از این طرف با منه میگه من دوست دارم و می‌خوام بگیرنت و به نظرت بابات چجوری با من رفتار می‌کنه و چجوری باهاش صحبت کنم و برنامه برا آیندمون می‌ریزه 

یعنی مغزم دیگه کشش ندارع مریض شدم‌ دلم پره شکه حس میکنم خودشه شبا خواب ندارم 

دعا کنین تو رو خدا دعا کنین که بفهمم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بهش بگو . روزه شک دار نگیر. بگو پس چرا اثری از دوستت نیست. اگر دوستت نداشته باشه و از سر رودروایسی باشه زندگیت تلخ میشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خب بهش بگو . روزه شک دار نگیر. بگو پس چرا اثری از دوستت نیست. اگر دوستت نداشته باشه و از سر رودروایس ...

بخدا همین دو هفته پیش بهش گفتم برو یه دعوایی درست کرد کلی سرم داد زد 

بخدا همین دو هفته پیش بهش گفتم برو یه دعوایی درست کرد کلی سرم داد زد

شما وضعیت مالیتون چطوره. ادم ساپورتیو و حمایتگری از نظر مالی هستی یا نه دوس پسرت از نظر مالی مستقله؟ کمکش نمیکنید؟

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...