2777
2789
عنوان

شوهرم میگه همش سرت تو گوشیه

659 بازدید | 51 پست

اصلا اینجوری نیست که همش سرم تو گوشی باشه. ولی کلا حق اینکه بعد یه روز پرکار بشینم ده دقیقه یه ربع گوشیمو چک کنم ندارم؟ 

به محض اینکه گوشی دست من میبینه میگه باز تو این گوشی کوفتی و برداشتی. میگه یه روز این گوشی و من نابود میکنم از همین پنجره پرت میکنم پایین. در صورتی که من اونقدرا هم که اون میگه تو گوشیم نیستم. 

بعدم میگه همش خسته ای و بی حال.  والا اون زمانایی که من انرژی دارم اصلا خونه نیست.  ساعت هشت شب از سرکار میاده تازه.  خودش انقد خسته اس انگار تریلی روش رد شده.  خب منم از صبح تو این خونه کار کردم خسته ام.  اونم با یه بچه پسر شیطون که جدیدا اصلا در طول روز نمیخوابه. 

بعدم اون از سرکار میاد لباساشو عوض میکنه و میاد دراز میکشه جلو تی وی و تا دوازده که بخوابیم هیچ کاری دیگه نمیکنه. خوبه از صبح هیچ کاری نکنم که وقتی اقا تشریف میاره خونه انرژی داشته باشم. اونوقت ببینم میتونه به کثیفی خونه و نداشتن شام و ناهار اعتراض نکنه. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرمنم ۸شب میاد وقتایی که شیفت روزه منم یه پسربچه دارم ولی تا همسرم بیاد کارارو میکنم غذام اماده هس وقتی میاد تا بخابیم حرف میزنیم و منم معمولا کمتر گوشی دست میگیرم وتی خابید گوشیمو برمیدارم 

انگار انتظار دارن بعد یه روز پرکارشون مثلا چندساعتی باهم باشیم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
وقتی خونه نیس گوشی نگاه کن

شاید وقتی خونه هست کاری پیش اومد با گوشی.  یکی دست نزنم به گوشی.  نمیشه که

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
استراحت کن وقتی همسرت میاد کارهای منزلو انجام بده

همین که من میخواستم بگم شما گفتی ❤️

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

کار خونه خیلی سخت و رو مخه از کار بیرون سخت تر و رو مخ تره

دقیقا. با بچه سخت ترم هست