2777
2789
ممنون دعام کن واقعا دلم صبر بشه بخدا خیلی داغونم کاش همون اول سقط میشد یا اصلا باردار نمیشدم

فرشته ی کوچولو جاش بهشته 

ان شاالله بزودی رو به راه بشی و برا بچه بعدی اقدام کنی 

تاپیکای قبلت دیدم نوشتی آی یو ای ، هر مشکلی هست ان شاالله که درمان میشه که نیاز به ای یو ای دیگه نباشه تاپیکمو بخون و با درمانگرای مجرب مشورت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دعام کن واقعا دلم صبر بشه بخدا خیلی داغونم کاش همون اول سقط میشد یا اصلا باردار نمیشدم

قبل از اینکه بچه اول رو باردار بشم دوستم اوایل بارداریش بچه اش سقط شد بهش دلداری میدادم که بازهم خداروشکر که اولش بود و ماه های بالاتر نبود و ......زیاد درکی از سقط و....نداشتم تا اینکه خودم باردار شدم لکه بینی داشتم اونموقع درک کردم ترس از دست دادن و از دست دادن بچه اوایل بارداری هم سخته چه برسه به بعدها 

چندنفر میشناسم بچه اولشون سقط شد بعدیا رو پشت سرهم باردار شدن و حتی دوقلو

شمام ان شاالله روبراه شدی بچه های سالم و صالح و دوقلو خدا بده اگه تاپیکمو خوندی و خواستی بری پیش درمانگرا و دارو گرفتی داروی مرسین مقدارش طبق دستور روی جلد اما هم صبح بخور هم شب احتمال دوقلوزایی رو بالا میبره شایدم دوقلو نشه و هرچی حکمت خداست اتفاق بیفته ولی ادم تلاششو میکنه