2777
2789
عنوان

حس می کنم دیگه شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانع نبودن باعث میشه همیشه غمگین باشی باید از داشته هات لذت ببری نه اینکه همیشه حسرت چیزی رو بخوری که بهتره

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

اگر بعد از پنج سال تحربه تو زندگي مشتوك به نظرت خوشگل تر بودن همسر خوشبختت ميكنه بازهم تو ازدواج مجدد شكست ميخوري اما اگه بحث مهارت هاي ارتباطي و درك و همدلي نكردن همسرت تو زندگي هست حتما دوتايي أز روانشناس كمك بگيريد 

معذرت میخوام اما وقتی تا هورموناتون میزنه بالا تو سن کم ازدواج میکنین این جیزا رو هم داره

۲۰ سالگی سن کمیه چطور ازدواج کردی

حالا که یک زندگی ساختین و همسرت بهت علاقمند شده زده زیر دلت؟ همسرت شاید ارزوی خیلیا باسه با همه‌ خوبی و بدیهاش

شیطون رو لعنت بفرست بشین زندگیتو بکن دخترفکر کردی ماها همسرمون همه چی تمومه؟

همونو بگو ما که تا 12 سال داریم زندگی میکنیم همه چی گل و بلبله

ولی ما هم بعضی اوقات همهگی داخل یه سینی غذامونو میخوریم

شاید ماهم عجیبیم

میفهمم چی میگی منم دوست ندارم شوهرمو البته به دلیل رفتارهای خودشو و خانواده اش طی این سالها اینطوری شدم... ببین میتونی مشکلتو حل کنی باهاش چون خیلی رو زندگی ادم اثر بد میذاره

اگه دلایلت اینه که خوشم نیومد 

اما دلایل جدی تر باشه حق داری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بعد از عقد که رفتم خونشون فهمیدم اون موقع مگه میشد کاری کرد

هرچیزی یک چاره ای داره

تو اگه از این رفتار شوهرت خوشت نمیاد 

بشین باهاش حرف بزن اونم محترمانه

میدونی ما خانما گاهی خیلییی خودمون رو دست بالا میگیریم

فکر میکنیم همسرمون دنیا رو هم که میگشت بهتر از ما رو نمیتونست پیدا کنه 

برای همین حس خود برتری بهمون دست میده

و اونو هم سطح خودمون نمیبینیم

از کجا معلوم همسر تو از همه چیت راضیه و بخاطر بعضی از رفتارات در عذاب نباشه؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼