2777
2789
عنوان

آدم خسیس رو چه کنیم

255 بازدید | 27 پست

من اصلا دوست ندارم چتر بشم رو کسی ولی دیگه نمیشه فقط یک نفر هزینه کنه! 5 ماه رفت خارج از کشور برگشت یه هل پوچ برای من نیاورد! اون هیچی! کلی براش هدیه اینا میگیرم اون فقط کادوی روز تولد داد! من کافه و رستوران رفتن رو دوست دارم هربار بیرون رفتیم گفت چقد گرون! غذاش بد بود! دیگه نمیام! چرا باید 500 بدم یه پیتزا؟!

خب آدم بهش برمیخوره...

خدایا راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنر یا دوست؟!

توهم خرج نکن هربار بیرون بودی تو قمقمه برا خودت فقط آب ببر

قبلش هم تو خونه چیزی بخور 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

پارتنر یا دوست؟!توهم خرج نکن هربار بیرون بودی تو قمقمه برا خودت فقط آب ببرقبلش هم تو خونه چیزی بخور

پارتنر

اخه ادم میمیره از گشنگی

یکبار تا 6 عصر بیرون بودیم از ترس اینکه معده ش به هم نریزه نگفتم بریم نهار بخوریم! فقط یه بستنی خریدم خوردیم!

خدایا راضیم به رضای تو