دیگع شده خودت رو تقویت کن و حتما کمک بگیر از کسی برای نگه داری بچع یکسالت
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما یکی ازاقوام بچه هاش یکسال بینشون فاصله بود اولی رو یکسال دیر فرستاد مدرسه ک باهم برن ک خودش راحت باشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
همین الان داشتم پادکست مهار وجود نداشته باش رو گوش می کردم دکتر بابایی زاد می گفت بچه هایی که تو حاملگی مادر آستری زیاد تجربه کرده باشه یا گفته باشه کاش نبودی یا اگه نبودی من از پدرت طلاق می گرفتم بچه در آینده دچار افسردگی میشه
می فهمم سخته ولی خیلیا تو حسرت یکیشن به نظرم به همسرت مطرح کن که دلت می خواهد تو این روزا بیشتر کنارت باشه