2777
2789
عنوان

از الان توی فکر نیمه ی شعبانم

179 بازدید | 12 پست

با یه مدرسه ی محروم آشنا شدم

برای روز دانش آموز براشون هدیه خریدم که برسونم بهشون و بگن که از طرف امام زمان هست

توی فکرم برای نیمه ی شعبان یه جشن مفصل بشه براشون گرفت

هر روز ایده هارو نگاه میکنم ببینم چه میشه کرد

دوستمم پسرش مهد میره، از پارسال یه سری هدیه براش مونده اگر بتونیم کیک هم ببریم اونجا خیلی عالی میشه

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهنگ های مذهبی،شیرینی ونمایش طنز وشاد خیلی میتونه کمک کنه ،خاطره ساز بشه،اگر ساندویچ الویه یا نون وپنیر سبزی هم باشه که چه بهتر

آویزهای رنگی وتنپوش های عروسکی هم خوبه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

آهنگ های مذهبی،شیرینی ونمایش طنز وشاد خیلی میتونه کمک کنه ،خاطره ساز بشه،اگر ساندویچ الویه یا نون وپ ...

سلام

راستش خودم تنهایی نمی تونم این برنامه هارو اجرا کنم

دوست دارم قسمت پذیرایی و هدیه رو برای اون مدرسه به عهده بگیرم 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

سلامراستش خودم تنهایی نمی تونم این برنامه هارو اجرا کنمدوست دارم قسمت پذیرایی و هدیه رو برای اون مدر ...

ببخشید سلام نکردم.

درسته خیلی خوبه، ولی میتونید پیشنهاد بدید، شاید همکاری کنند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ببخشید سلام نکردم.درسته خیلی خوبه، ولی میتونید پیشنهاد بدید، شاید همکاری کنند

خواهش میکنم 🌸