2777
2789
عنوان

وای خدا من چقد حرص بخورم اخه

107 بازدید | 12 پست

مثلا دارم خونه تکونی میکنم فرشامو دادم  بشورن مبلامم دیروز شستن دخترم داشت چایی می‌خورد چای رو ریخت روصندلی ده سالش بچه نیست منم عصبانی صدم گفتم چرا انقد شلی به هیچی اهمیت نمیدی .  اتاقشون سگ میزنه گربه میرقصه خسته ام به خدا خونمون کوچیک همیشه بهم ریخته  است .

ولشکن انقد حرص نخور من همش حرص میخورم هیچی کس هم تو خونمون تمیز کردن خونه به کتفش نیس فقط من دارم نابود میشم منم دیگه در حد معمول تمیز کاری میکنم چقد ادم بشوره بسابه حرصم بخوره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشکن انقد حرص نخور من همش حرص میخورم هیچی کس هم تو خونمون تمیز کردن خونه به کتفش نیس فقط من دارم نا ...

ولش میکنی خودت توخونه افسردگی میگیری ازبس کثیف میکنن

پسر منم ریخت وپاش زیاد داره ده سالشه😬

بعکس از بچه ها همه کاراشونو خودشون میکنن . دختر من موهاش زیر باسنش باید آوند هر روز براش شونه کنم ببافم . اصلا مستقل نیست

ولش میکنی خودت توخونه افسردگی میگیری ازبس کثیف میکنن

نگفتم کلا ولکن.  میگم در حد توانت. بیش از حد دیگه به خودت فشار نیار. اینجوری خونه هیچ وقت به حدی نمیرسه که افسردگی بگیری

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر