2777
2789
عنوان

پمپ درد در سزارین

127 بازدید | 9 پست

سلام خوبین؟

بعد از اینکه پمپ درد تموم شد 

اگه درد داشتیم میشه به پرستار بگیم بهمون مسکن بزنن؟عملمم سزارینه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

عزیزم کی سزارین میشی؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزارین خیلی بهتر ه تا موضعی 

دردش کمتره 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

دوشنبه

به سلامتی گلم منم فردا سز میشم.دعا کن برام خیلی استرس دارم با اینکه سومین بارمه

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

به سلامتی گلم منم فردا سز میشم.دعا کن برام خیلی استرس دارم با اینکه سومین بارمه

عزیزم سزارین شدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

عزیزم سزارین شدی؟

سلام گلم آره یک‌شنبه سزارین شدم و دخترم به دنیا اومد الآنم دارم بهش شیر میدم.شما چی سزارین شدی به سلامتی؟

سلام گلم آره یک‌شنبه سزارین شدم و دخترم به دنیا اومد الآنم دارم بهش شیر میدم.شما چی سزارین شدی به سل ...

اره گلم منم سزارین شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊