2777
2789

خیلی قبول دارم که آدم نامناسب تو زندگیت میتونه تورو به ناکجا ببره

اما بیشتر ازون به این معتقدم یه آدمی که خودشو دوس داره مستقل آگاه میتونه هر شرایط خ بدی رو بهتر کنه برای خودش

اگه دید طرف مقابلش نامناسب بتونه دل بکنه و جدا بشه

اگه دید فلان دوستش آزارش میده بتونه بدون جنجال و خراب کردن حال خودش رابطه شو کات کنه

از نظر من یه آدمی که درنقش قربانی فرو میره همیشه بازنده اس

خیلی قبول دارم که آدم نامناسب تو زندگیت میتونه تورو به ناکجا ببرهاما بیشتر ازون به این معتقدم یه آدم ...

واقعا جواب جالبی دادی. متاسفانه زنها چیزی رو که فراموش میکنن استقلال فردیه. به قول شما فوری در نقش قربانی فرو میرن و بنابراین هم مورد سوء استفاده قرار میگیرن و هم آسیب میبینن و هم دچار دردسر میشن. فقط عده قلیلی که به تور مرد مناسب و با درک و شعور میخورن نجات پیدا میکنن. آفرین. از نظر شما خیلی خوشم اومد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قبول دارم که آدم نامناسب تو زندگیت میتونه تورو به ناکجا ببرهاما بیشتر ازون به این معتقدم یه آدم ...

کاملا صحبتتون درسته اگر فردی واسه خودش احترام قائل باشه رابطه های نامطلوب رو با هر هزینه ای که باشه کم میکنه و واسه اینکار باید خوددوستیش در حد مطلوبی باشه

واسه این جمله به ذهنم رسیدن چون خیلی از ماها فکر میکنیم هر ازدواج به هر شکلی بهتر از ازدواج نکردنه و فقط یک فعل رو انجام میدیم

واقعا جواب جالبی دادی. متاسفانه زنها چیزی رو که فراموش میکنن استقلال فردیه. به قول شما فوری در نقش ق ...

چه تصادف جالبی من قبلا چندبار کامنت هاتون رو اتفاقی دیدم ازونجایی که نظراتتون عجیب به دلم نشسته اسمتون خاطرم مونده

ممنونم

چه تصادف جالبی من قبلا چندبار کامنت هاتون رو اتفاقی دیدم ازونجایی که نظراتتون عجیب به دلم نشسته اسمت ...

من هم ممنونم. خانم اهل مطالعه ای بنظر میآیین. کاش مردم ما با کتاب مهربونتر بودن. 

کاملا صحبتتون درسته اگر فردی واسه خودش احترام قائل باشه رابطه های نامطلوب رو با هر هزینه ای که باشه ...

بنظر میاد خیلی از خانواده ها و کلا جامعه معتقدند ما به دنیا میایم که ازدواج کنیم و بچه دار بشیم

اما از نظر من همه این مراحل در واقع چالش هایی هستند که یکی میپذیره درگیرش بشه یکی نه

در واقع ازدواج یعنی به چالش کشیدن صبر،گذشت ،مسئولیت پذیری و ....

خیلی ها با این طرز فکر ازدواج می کنند که آره قرار با ازدواج به خوشبختی ابدی برسم!

اما اولا خوشبختی هیچ وقت به این معنا وجود نداره دوما ازدواج باعث میشه تیمه های تاریک بقیه رو واضح تر ببینیم

خوشبختی از نظر من میتونه حتی یه ثانیه باشه  در حد فقط خوردن یه چای یه قرارداد نیست که تا ابد به یه شکل بمونه

من هم ممنونم. خانم اهل مطالعه ای بنظر میآیین. کاش مردم ما با کتاب مهربونتر بودن.

خوشحال میشدم تاپیک بیشتری داشتید تجربیاتتون رو به اشتراک میزاشتید  رایگان ازین تجربیات ارزشمند استفاده می کردیم :)

یه مدتی اره خ مطالعه می کردم الان متاسفانه تنبل شدم متکی به چیزای آماده ام

بنظر میاد خیلی از خانواده ها و کلا جامعه معتقدند ما به دنیا میایم که ازدواج کنیم و بچه دار بشیماما ا ...

بله خوشبختی یا شاید آرامش بیشتر تابع اتفاقات درونیه

خوشحال میشدم تاپیک بیشتری داشتید تجربیاتتون رو به اشتراک میزاشتید رایگان ازین تجربیات ارزشمند استفا ...

من که از نصیحت کردن بدم میآد و دوست دارم گپ و دیالوگ دوطرفه باشه اما تنها چیزی که با قاطعیت و مصرانه رویش تاکید دارم مطالعه است. متاسفانه ما بیشترین آسیب رو از همین ناحیه میخوریم. اگه مردم ما اهل مطالعه بودن اگه کتاب جزو ضروریات زندگیشون بود خیلی از مشکلات رو نداشتیم. این اعتقادمه. 

من که از نصیحت کردن بدم میآد و دوست دارم گپ و دیالوگ دوطرفه باشه اما تنها چیزی که با قاطعیت و مصرانه ...

واقعا درست باید فرهنگ سازی بشه ک متاسفانه تو جامعه کم کاری میشه

هرچند متاسفانه مردم انقدر دغدغه مالی دارن که دیگه وقت نمی کنند فکر کنند کتاب جای زندگی میتونه باشه 

واقعا درست باید فرهنگ سازی بشه ک متاسفانه تو جامعه کم کاری میشههرچند متاسفانه مردم انقدر دغدغه مالی ...

بعله. مشکل خیلی ریشه ییه. حرف منم خیلی آرمانیه اما خب عوارضش رو داریم میبینیم. شما هم خیلی لطف دارید. ممنونم.