2777
2789

دوماهش تموم شده بعد میگن پسرا مامانین آقا پیش من چنان قیافه میگیرع انگار من دشمنشم تا صدای باباش میاد چنان ذوق می‌کنه تو خنده هاش بریده بریده و نفس نفس میزنع کمرشو بلند می‌کنه منو بردار شوهرم دستشو دراز می‌کنه میگه بیا بغلم دست و پا میزنه خودشو پرت می‌کنه طرفش 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافش به شما رفته یا باباش؟

پسر اولم فتوکپی باباشه شدید منو دوست داره پسر دومم فتوکپی خودمه عاشق باباش

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

😂😂😂😂😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حالا اینکه برای باباش ذوق میکنه که مهم نیست ولی چرا فکر میکنه تو دشمنشی؟

نمی‌دونم چنان قیافه میگیرع تو بغلم ک نگو😂

بعد واسه من قیافه میگیرع هر چی حرف میزنم باهاش خیلی در شرایط سخت خودشو لوس می‌کنه کمرشو پیچ می‌ده چشاشو آروم آروم باز و بسته می‌کنه چهرش یکم شاد میشه اونوقت واسه باباش و ذوقی میکنه

پسر اولم فتوکپی باباشه شدید منو دوست داره پسر دومم فتوکپی خودمه عاشق باباش

آخیی خوبه باز  تو قیافه شما بردی خواسته عدالتو بینتون برقرار کنه دل باباش نشکنه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

شیر مادر نمیخوره؟ کلا بیشتر پیش خودته یا دیگران؟

همش بغل خودمه نه شیر خشکیه وابستمه مثلا ب جز من پیش هیچکس نمی‌خوابه یا آروم نمیشع ولی ب طور موقتی دوس داره باباش باهاش وقت بگذرونه