2777
2789

اطلاع داشته باشه ؟ میشه در خواست دوستی بده سوال دارم میخام اسم استانمون و شهری که میخام رو بگم توی دفترچه چک کنید ببینید بومیش میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سال قبل گلم

سرچ کن دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان ۱۴۰۴ میاره برات، همچیو نوشته رشته ها به تفکیک جدا شده، زبان و هنر آخرای دفترچه هستن، اسم استانتونو پیدا کن 

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

سرچ کن دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان ۱۴۰۴ میاره برات، همچیو نوشته رشته ها به تفکیک جدا شده، زبان و هنر ...

عزیز اگه مثلا یک شهرستان ار یک استان باشم بعد یک شهرستان دیگه از همون استان رو بزنم احتمال اینکه قبول بشم هست یعنی بومی اون منطقه ام حساب میشم ؟

عزیز اگه مثلا یک شهرستان ار یک استان باشم بعد یک شهرستان دیگه از همون استان رو بزنم احتمال اینکه قبو ...

تو دفترچه نوشته، که تو استان شما شهر شما با کدوم شهرا بومی شما محسوب میشن

اگر شهری باشه که استان شما باشه ولی بومی شما نباشه اونوقت گفتم به شرطی دعوت میشید که احتمالا اونجا خودش داوطلبی نداشته باشه، یا مثلا سه نفر بخواد، ولی دونفر شرکت کرده باشن، اونوقت اگر شما اونجا رو هم زده باشی با چند نفر دیگه، یکی از شماها که تراز بیشتری داره هم به عنوان نفر سوم که بومی اونجا نیست دعوت میشه به مصاحبه

اگر شهری باشه که استان شما باشه ولی بومی شما نباشه اونوقت گفتم به شرطی دعوت میشید که احتمالا اونجا خ ...

توی مدرسمون یک نفر مشهد قبول شده محل خدمتشم مشهد هست مگه میشه مشهد خودش داوطلبی نداشته باشه فکر میکنم رتبه دوستم خیلی خوب شده بود ؟ درسته ؟

توی مدرسمون یک نفر مشهد قبول شده محل خدمتشم مشهد هست مگه میشه مشهد خودش داوطلبی نداشته باشه فکر میکن ...

اصلا ربطی نداره، بومی گزینیه، مگه میشه؟ یعنی مشهد یه نفر هم نبوده؟😐😐😐 اصلا خارج از استان برنمیدارن

اصلا ربطی نداره، بومی گزینیه، مگه میشه؟ یعنی مشهد یه نفر هم نبوده؟😐😐😐 اصلا خارج از استان برنمیدار ...

حالا که شده احتمالا بعد از بومی گزینی میرسه به دواطلبین کل کشور بعد اینم رتبش دو رقمی بوده

حالا که شده احتمالا بعد از بومی گزینی میرسه به دواطلبین کل کشور بعد اینم رتبش دو رقمی بوده

خب چطوری میخواد بره مشهد زندگی کنه؟ شاید آموزش مشهد آورده نه فرهنگیان 

خب چطوری میخواد بره مشهد زندگی کنه؟ شاید آموزش مشهد آورده نه فرهنگیان

نمیدونم مهاجرت میکنه به مشهد اولش خوابگاه بعدش خونه میگیره خیلی مشهد دوست داشت بخاطر امام رضا نه دبیری عربی فرهنگیان اورده

نمیدونم مهاجرت میکنه به مشهد اولش خوابگاه بعدش خونه میگیره خیلی مشهد دوست داشت بخاطر امام رضا نه دبی ...

تا حالا همچین موردی ندیده بودم😶، امام رضا هم دوستش داشته😂🩵