2777
2789
عنوان

واقعا بیشعورترین مردمو داریم

376 بازدید | 8 پست

الان میگن کش نده لابد ولییی واقعا داره مغزم میترکه باورم نمیشه اونقدررر نفهم هستن دارن با من تو این حالم سرو کله میزنن یه اسکلی هم اون وسط اومده خودنمایی که برای خفشو میخوام ازت شکایت کنم دنبال دیه بگیریه 🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام چیزی بگم که منم نفرین کنید اما وقتی تحمل شنیدن انتقاد ندارید تو مجازی زیاد تاپیک نزنید همه جور ادم و ذهنیتی پیدا میشه و هر چی بخوان میگن

و ممکنه اشنا ببینه

و علاوه بر اون شما هم تو تاپیک ها خیلی بی احترامی کردید اگه دقت کنید و دوباره بخونید کلمات تون رو و خیلی انرژی منفی میده برا همین بهتون گارد گرفتن

درسته اونا بی احترامی میکنن اما خدا خودش جواب میده اگه به نا حق باشه

وقتی جواب بدید با فحش و ناسزا یا به قول خودتون فحش ابدار خب اونم غرور داره و حس حمله شدن بهش دست میده و مشخصه متقابلا جواب میده ولی هر فحشی بدین به کسی حتی فحاشی هم گناه و حق الناسه به گردن تون و تا طرف نبخشه تا ابد حق الناس گردن تونه که با طرزی که دیشب جواب دادید مشخصه حق الناس زیادی گردن تون افتاده

من دیدم تو یک تاپیک طرف شوخی وار یک چیزی گفت شما میتونستی بگی من از حرفت خوشم نیومد از تاپیک م خارج شید و به شخش دیگه ای گیر بدید ولی با توهین جواب دادید در حالی که توهینی نکرده بود

شاید بخشی چه کوچک چه بزرگ از حال ناخوش شما از همین توهین به دیگران یا نفرین ها باشه

مواظب کلمات تون باشید چون خیلی تو حال اطرافیان تاثیر دارن

و حتی تو احوالات خودتون هم تاثیر منفی دارن

مثل شمشیر دو لبه ست به هر دو طرف اسیب میزنه

چون نفرین اول از همه به خود فرد بر میگرده

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید قصدم کمک و راهنمایی بود

نمیخوام چیزی بگم که منم نفرین کنید اما وقتی تحمل شنیدن انتقاد ندارید تو مجازی زیاد تاپیک نزنید همه ج ...

اه چقدر بیکاری نامه خسروپرویز نوشتی این چیه حاجی نخوندم بابا 

اگه نمیخونید چرا تاپیک میزنید؟

اسکلی ؟ ایکیو جلبک چجوری اصلا تونستی این دوتارو بهم ربط بدی یه بچه پنج ساله تفاوتشو میدونه 🤣🤣قصه کلثوم‌ننه رو با تاپیک یکی میکنی ؟ خداییش دیگه خودتو بیشتر مضحکه نکن برو بخواب خاله جون