من هنوز نخوابیدم چون خوابم نمیاد و همینطور برنامه غذایی ۴ هفته ی بعدمو نوشتم ، برنامه غذایی نمینویسم چون دیگه رژیم خیلی گرفتم و وارد شدم میدونم چی و چقد بخورم ، من بهمن پارسال زایمان کردم دوقلو و از وزن ۶۰ رسیدم به ۷۸ کیلو ، یه ماه بعد زایمان کم کم تغذیه ی مناسب و کم کالری همراه با ورزش و شروع کردم و الان ۶۰ کیلو شدم دوباره ، ولی میخوام کمتر شم مثلا ۵۵ ، اما من همزمان با دکترمم صحبت میکنم ک چی بخورم چون تو شیردهی هستم و خوشبختانه بعد کاهش وزن اصلا به مشکل نخوردم از این بابت ، میدونم رژیم گرفتن سخته ولی شروع کنید ، تا عید لاغر شید ، اصلا رژیم سخت نیست ، شما فقط کافیه شیرینی نخوری ، برنج هفته ای دوبار بخوری ، مقدار غذاهات تعیین شده باشه ، اگه ترازوی اشپزخونه داشته باشید چه بهتر ، میدونم شمایی که میخوای رژیم بگیری میخوای یهو ۱۰ کیلو کم کنی ولی نمیشه ، اما همون هفته ای یه کیلو ک کم کنی کافی نیست ؟اخر ماه میشه ۴ ،۵ کیلو کم کردی ، غذای رژیمی هم نیاز نیست بخوری ، کنار همه ی غذاهات کاهو فراوون بخور ،برنجی ها ۶ قاشق و تو وعده ی نهار باشه ، شام غذای غیر برنجی و غیر نونی بخور ، بعد یک هفته معده کوچیک شده و شما دیگه سراغ غذای سنگین نمیری
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آفرین موافقم منم ۹۷ شده بودم با رژیم به شدت ساده توی یک سال اخیر شدم ۷۷ الان که با خودم فکر میکنم میبینم بخاطر کمال گراییم و اینکه میخواستم زود وزنم کم بشه چقد به خودم آسیب زدم
مرسی عزیزم همسرم میگه ناهار بیشتر از شام بخورم اما بجاش ورزش کنم چون تو طول روز نیاز به انرژی هست ام ...
اره در کل کالری شب باید کم باشه ، من خودم نهار دو روز در هفته برنجی میخورم ، مابقیش دیگه خوراک میخورم ،،هر چی ،،از انواع کبابا تا آش ها و ... شبا هم فقط فیله مرغ یدونه گریل شده با کاهوی زیاد و چند قاشق ماست
مچکرم ازت و اینکه قرص یا قرص جوشان ویتامین چیزی مصرف میکنی؟
خب یه سری قرصا که دکتر بهد زایمان داد ک هیچی ولی ویتامین سی و مولتی ویتامین میخورم ، هیرتامین واسه موهام میخورم ، یه سری ساشه هم هست که کلاژنه ، تو اب حل میکنم میخورم واسه پوست