2777
2789
عنوان

از کجا بدونم مزاجم چیه از کی بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
شاید آره کم خونم ممنون از راهنمایی😘

خواهش میکنم

راستی حواست باشه غلبه صفرا و کم خونی بهمدیگه ربط دارن ممکنه هرچی داروی کم خونی استفاده کنی درمان نشی یا به سختی درمان بشی چون غلبه صفرا باعث میشه خون رو بسوزونه( کم خونی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنمراستی حواست باشه غلبه صفرا و کم خونی بهمدیگه ربط دارن ممکنه هرچی داروی کم خونی استفاده کن ...

وااا خب پس درمانش چیه؟ من چندماه قرص آهن مصرف کردم ولی دیگه ادامه ندادم. راستی وزنمم کمه۱۶۰ قدمه۴۸ وزنم مشکل غذا هم ندارم

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

برا من غلبه دم بود..دقیقا همین علائمو‌دارممم

حتما درمان کن 

بجز داروها

حجامت اسلامی و فصد درمانشه خصوصا فصل بهار 

آلوی خشک هم خوبه

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

اگه رفتی و داروی صاف کننده خون (برگ الوهندی) بهت دادن ممکنه کمی جوش هات بیشتر بشه یجورای برون ریزی پاکسازی و.....حتما داروی پوستی مالیدنی بگیر بزن به صورت فقط دو دقیقه بمونه بشور که جوش ها خوب بشن

وااا خب پس درمانش چیه؟ من چندماه قرص آهن مصرف کردم ولی دیگه ادامه ندادم. راستی وزنمم کمه۱۶۰ قدمه۴۸ و ...

صفرایی ها کمی سخت وزن اضاف میکنن

درکنار درمان کم خونی باید صفرا رو هم درمان کنی (داروی صفرابر ترکیبی و....‌)

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن اگه یوقت حواسشون به این موضوع نبود شما خودت یاداوری کن

حتما درمان کن بجز داروهاحجامت اسلامی و فصد درمانشه خصوصا فصل بهار آلوی خشک هم خوبهتاپیکمو بخون و با ...

جوش نداشتم فقط..ولی بقیه چیزهارو داشتم..مث حس مورچه و سنگینی دست و پا..ممنون حتما🙏

فردا آزمون دارم دعا کن ۱۰۰ بگیرم یا بالای ۹۵ خخخخ

حتما دعا میکنم امروز خیلی خوب راهنمایی کردی واقعا شاید تا آخر عمرم قرص آهن میخوردم و نتیجه نمیدیدم ولی الان متوجه اصل موضوع شدم

امیدوارم یه۱۰۰ خوشگل بگیری😘😘

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

حتما دعا میکنم امروز خیلی خوب راهنمایی کردی واقعا شاید تا آخر عمرم قرص آهن میخوردم و نتیجه نمیدیدم و ...

خواهش میکنم

ممنون از دعات

داروی های کم خونی هم داره طب اسلامی عالیه خصوصا قرص خون(شبت)

شانس خودت تاپیکت اومد صفحه اول خوندمش تو یه تاپیک دیگه بودم دستم خورد اومدم بیرون تاپیکتو دیدم گفتم برم اینجا واجبتره به کمک نیاز داره خخخخخ