2777
2789

منو همسرم تو شهر مختلف هستیم فامیلیم اما خوب دوریم 

و اینکه یه سری مسایل پیش اومد همسرم دیدش تغییر کرد بهم میگه اجازه بده فرصت بده اطمینانم و بدست بیارم منو خیلی دوست داره از تمام اخلاقام خوشش میاد غیر از چندتا مورد که جفتمون قول دادیم اونایی که تغییر پذیره رو تغییر بدیم و اونایی که نه رو بپذیریم اما دیدش بهم تغییر کرده گاهی یه بحثی میشه سراغ اون موضوع می‌ره 

من قبلاً به پسری آشنا بودم تو مجازی بچه بودم و متاسفانه بازی میداد خداروشکر عکس نود چیزی هیچی فقط گاهی از درس و اینا عکس فرستادم خلاصه دختری که با ایشون در ارتباط بود اومد به همسرم گفت فلان و اینا البته من قبل اینکه دختره بگه به همسرم گفته بودم اما دختره چیزای اضافه تر و دروغ گفت که شوهرم گفت با توجه به رفتارات و کارانگت و شناخت چند سالم از تو اینا دروغه فقط میگه یکم زمان می‌خوام 

من واقعا نگرانم همینطوریشم همو خیلی دوست داریم اما می‌خوام بدونم بعد اینکه عروسی کردیم زیر یه سقف رفتیم همه چیز تغییر می‌کنه و شناختش بهم بیشتر میشه؟ و همه اینا حل میشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اخلاقش که میگه حلش کردم و بعد دفعات بعد باز سرکوفتش میزنه و بحثشو باز میکنه اصلا اخلاق درستی نیست. فکر میکنم مشاور ازدواج خیلی بهتر بتونه کمک کنه اگه اینو بهش بگی. چون اصلا خوب نیس هر بار بحثشو وسط بکشه

این اخلاقش که میگه حلش کردم و بعد دفعات بعد باز سرکوفتش میزنه و بحثشو باز میکنه اصلا اخلاق درستی نیس ...

دقیقا بهش میگم درک نمیکنه 

خیلی دوست دارم بریم ولی خوشش نمیاد مشاور