سختی بزرگ کردن ۳ تا بچه خیلی بیشتر از ۲ تاس یا دیگه فرق زیادی ندارن
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چند نفر تو فامیل ما هستن چهار تا دارن من ازشون پرسیدم چون خودم یدونه دارم میگفتن نه اتفاقا بعد سه تا راحت تر میشه هم ادمخودش حرفه ای میشه هم بزرگ تر ها کمک میکنن تو بچه داری بزرگ تر ها هم مستقل میشن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب سه تا بچه خیلی باحاله اگه از پس مخارجش بر بیاین
باحاله!!!! تجربه کردین که میگین؟؟؟؟؟
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
شاید اگه تفاوت سنی داشته باشن راحت تر باشه ، من یه دختر یه پسر دوقلو دارم تقریبا ۸ ماهشونه ، اگه پرستار نگرفته بودم کارم تموم بود ، خیلی سخته نگهداری همزمان دو تا ، یکیشون گریه میکنه اون یکی ام شروع میکنه گریه کردن ،جفتشون همزمان یهو شیر میخوان ، باز خداروشکرررر خیلی ارومن و خوش اخلاق ، اگه بداخلاق بودن که هیچی دیگه
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد