2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام قانونی قطعاشکایت میکنمشاهد میبرممدرک مثل ویس یا اسکرین شات پیام جمع میکنم ازش

اسکرین شات مدرک نیست 

حتی ویس هم مدرک نیست 

پس شما شکایت نکنی چون هم پولت میره هم الکی خسته میشی اخرش مختومه میشه 😂

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

خب اونوقت برای خودتم دردسر میشه که

حالاکه پیش نیدمده فعلاولی اگه کسی اذیتم کنه قطعاجرش میدم من اصلااعصاب اینکاراروندارم اماتوبهتره کارقانونیشوانجام بدی ازطریق قانون جرواجرش کنی

واگذار کن بخدا سکوت کن و زندگیتو کن همونجوری که هستی باش،  اگرم کاری از دستت برنیاد و دلت بشکنه از حرفشون خدا یجوری برات جبران میکنه!  هرچی بیشتر تقلا کنی ثابت کنی نیستی بیشتر بهت انگ میچسبونن

من زن عموم همینجور نامزد پسرش بودم پسرعموم عوضی تمام عیار بود بعد من میگفتم لعنت به اون شیر ناپاکی که بهش دادن،  زورش میگرفت خیلی اذیتم میکرد و حرف و داستان برام درآورد،  خدا گذاشت تو کاسه شون دخترش بی آبرو شد،  عروسشم از یه خانواده ی بی لول و عیاش هستن و قبلا یه بار دختره ازدواج کرده بوده صیغه ی یه مرده شده گندش بعد ازدواجش دراومده! 

منم نامزدیمو بهم زدم دارم زندگیمو میکنم