2777
2789
عنوان

سه تا بچه خیلی سخته بنظرتون

169 بازدید | 18 پست

۳ تا زایمان طبیعی و بزرگ کردن سه تا بچه ۹ سال و ۵ سال و ۳ ساله  خیلی سخته. خانه دار باشه ها 

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته همون سومی اندازه چند تا بچه فشار میاره ولی تا دوتا هستن فشارا اونقدر زیاد نیست

عههههه ینی فرق ۲ تا با ۳ تا خیلیییی زیاده؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

خیلی سخته همون سومی اندازه چند تا بچه فشار میاره ولی تا دوتا هستن فشارا اونقدر زیاد نیست

من دوتا دارم 

بخدا که شرمنده شونم توی قضیه های مالی 

اعصاب و روان

وقتی که براشون خرج کنم

شرمندم 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

من مامانم شاغل بود ولی ما سه تارو بزرگ کردتازه بچهای ارومی ام نبودیم جز خواهرم.

عزیزم همه مادرا چه خانه دار چه شاغل ۳ تا یا هرچند تا داشته باشن بلخره بزرگ میکنن  اول اخر بچه بزرگ خاهد شد. سوالم اینه خیلی سخته ۳ تا یانه

عزیزم همه مادرا چه خانه دار چه شاغل ۳ تا یا هرچند تا داشته باشن بلخره بزرگ میکنن اول اخر بچه بزرگ خ ...

بنظرم سخته چون پدرش در اومد :))) به عینه دیدم با اینکه ته تقاری هم بودم

بزرگترین چهار سال فاصله سنی با من 

دومی یکسال فاصله با من  

خودم که اخری 

مامانم گفت سخت نبوده زیاد 

فامیلمون که پنج تا اورده اعصاب نداره الان 

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻