2777
2789

دخترم کلاس اولیه

پسرم ۴ سالشه 

مدام میاد دفتر دخترمو خط خطی میکنه و برار میکنه

هر لجظه مدادهای دخترمو برمیداره فرار میکنه 

چیکار باید کرد

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

دعواش کن بره بشینه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم کلاس اولیه وپسرم ۳سالشع

بعداز ظهر که پسرم میخوابه اونموقع به تکالیف دخترم میرسم وگرنه اذیت میکنه

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

براش چندتا دفتر و مداد جدا بخر

اون الان دوست داره بگه منم مثل خواهرم درس بخونم 

بده دستش بگو تو مشق هاتو جدا بنویس 

اینجوری کم کم راضی میشه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

دخترت روی میز ناهارخوری  یا اوپن بشینه مشق بنویسع البته که اتاق در بسته بهتره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دعواش کن بره بشینه

دعوا میکنم 

نمیشینه 

اصلا به خرجش نمیره اصصصصصلا

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عزییییزم چقدر شیطون

براش دفتر و مداد مخصوص خودشو بخر 

وقتی خواهرش میخواد مشق بنویسه بهش بگو پسرم توام برو دفترتو بیار باهم مشق بنویسیم 

به دخترت تکالیفشو بگو 

برا پسرتم نقاشی بکش رنگ کنه 

یا اشکال هندسی بکش که طبق الگویی که رنگ کردی، رنگ کنه 

با این کارا و شیطونیاش دنبال جلب توجهه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
با خوبی بهش بگو بیا بشین کنار ما تو هم نقاشی بشه

بهش میگم میاد ۱۰ دقیقه نقاشی میکشه تو دفتر خودش

بعد دوباره میاد اذیت میکنه

براش چندتا دفتر و مداد جدا بخراون الان دوست داره بگه منم مثل خواهرم درس بخونم بده دستش بگو تو مشق ها ...

۱۰۰ تا خریدم خواهر همچنان اذیت میکنه 

خدا همه بچه هارو حفظشون کنه ولی خیلی پسرا اذیت میکنن

۱۰۰ تا خریدم خواهر همچنان اذیت میکنه خدا همه بچه هارو حفظشون کنه ولی خیلی پسرا اذیت میکنن

اره 

سعی کن اون تایم بديش دست مادری کسی

یا تایمی که پسرت خوابه براش درس بگی 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

دخترت روی میز ناهارخوری یا اوپن بشینه مشق بنویسع البته که اتاق در بسته بهتره

همه این کارارو کردم پسرمم میاد خودشو آویزون میکنه دیدم خطرناکه داد زدم گفتم نکنید!

اتاقم دخترم همش میاد بیرون هر یه ثانیه

میگه مامان درست نوشتم؟🙄

عزییییزم چقدر شیطونبراش دفتر و مداد مخصوص خودشو بخر وقتی خواهرش میخواد مشق بنویسه بهش بگو پسرم توام ...

بخون عزیزم 

بالاتر نوشتم 

اینکارو کردم جواب نداده

بخون عزیزم بالاتر نوشتم اینکارو کردم جواب نداده

خب براش خوراکی و کارتون بذار نگاه کنه 

گوشیتو بده اون تایم بازی کنه و شما به دخترت برس 

با خودتو دخترت برید داخل اتاق و درو ببنید و به کارتون برسید اگه پسرتون خواست وارد اتاق شه براش شرط بذارید که اذیت نکنه درصورتی که اذیت کرد از اتاق بیرون‌ش کنید تا یاد بگیره اذیت نکنه 

یا اینکه پسرتو بغل کن و ببوسش و همزمان که تو بغلته مشقای دخترتم بگو 

ببین بازم اذیت میکنه یا نه 

نمیدونم چرا همش حس میکنم میخواد جلب توجه کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خب براش خوراکی و کارتون بذار نگاه کنه گوشیتو بده اون تایم بازی کنه و شما به دخترت برس با خودتو دخترت ...

ممنون از وقتی که گذاشتین

نصف بیشتر راهکاراتونو انجام داده بودم اما چند نکته گفتید که عالی بودن حتما انجام میدم

مثل خوراکی و ...

حتما انجام میدم 

انشالله افاقه کنه

خیلی ممنونم خواهری