2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 19597 بازدید | 414 پست
آخه پسرا از سن ۱۸ شروع میکنن ، من و ترسوندن چطور تا ۲۹ سال تحمل کرده

ببین تحمل کردنش کار سختی نیست اگر بخواد تحمل کنه میتونه ولی بعضیا نمیخوان خب 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشع هم پرسید واقن زشته مطمئنم به یه علت هایی نمی‌توانسته باشه اما یکی از این دو مورد ، حس میکنم طب ...

دوماد خواهر شوهرم سی و پنج ازدواج کرد اما به زنش گفته بود من ده سال یه زن صیغم بوده شبیه ابرو گوندش 

یارو حتی اگ قط نخام باشه تا ۲۹سالگی ی حرکتای ک میزنه دیگ عزیزم اصلا پسرا نمیتونن تحمل کنن حتما باید ...

مطمینم با کسی نبوده 

اما یا طبعش سرده یا واقن از طریق خودارضایی تخلیه کرده که برای بعد ازدواج فاجعس

حس میکنم تحمل می‌کنه بهش نمیخوره خودارضایی کنه ، شاید طبعش سرده

طبع رو که سرچ کن طب سنتی از روی چهره و فرم صورت و اینا میشه تشخیص داد طبعش چیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قرار نیست همه آدمهایی که دیر ازدواج میکنن این جور کارا رو  بکنن مونده به عزت نفسشون من پسرا و دخترایی رو میشناسم بخاطر مشکلاتشون دیر ازدواج کردن یا هنوز ازدواح نکردن ولی مثل گل پاکن

شرایطشون رو بررسی کن و بعد تصمیم بگیر