2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 19602 بازدید | 414 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من از این مطمینم که نداشته ، از این نظر اطمینان داریم و می‌شناسمشمیترسم زیادی سرد باشع یا اینکه ...

من نمیتونم درمورد اون شخص نظر بدم ولی کلی گفتم من کسی رو میشناسم 20 سالگی ازدواج کرد ولی یقین دارم علاوه بر جنس مخالف با هم جنس خودش هم سالها ارتباط داشت چون گرفته بودنش و همه فهمیدن

ودر مقابل کس دیگه ای هم بود که 35 سالگی ازدواج کرد و مثل گل پاک بود 

خود ارضایی هم تو اسلام حرامه و آدم معتقد به هیچ عنوان این کارو انجام نمیده

در کل به سن نیست به طینت فرد بستگی داره

دقیق صورتش گندمی ، گرد و شدیداً لاعره ، خیلی لاعره ، ریسک ندارع ، نمیدونم شاید نمیزاره

ببین من مزاج شناسی بلد نیستم فقط کتابش که داشتم میخوندم همون موقع با نوشته های کتاب تطبیق دادم مزاج خودمو شوهرمو بچمو تونستم بفهمم الان یادم نیست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعد ازدواج تو رابطه با همسر دچار مشکل میشهشرطی شده انگار

فکر نکنم یعنی من اینو تو خانوما سایت شنیدم ولی اقایون خب اگه اینجوری نیست فکر کنم 

مثلا ممکنه معتاد فیلم داستان دار شده باشه ولی تو رابطه نه .

فکر نکنم

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

سلام 

ازدواج بلوغ فکری میخواد، حالا این که طرف رابطه داشته یا نداشته وقتی بلوغ فکری نداشته باشید هر دوتون فایده نداره.

رابطه داشتن هم به سن ربط نداره، یه پسر مدرسه‌ای ممکنه رابطه داشته باشه یه پسر بالای ۳۰ سال هموز رابطه نداشته باشه و پایبند باشه یا از ترسش رابطه نداشته. 

همسر من موقع ازدواج بالای ۳۰ سال بود اما با روحیه‌ و اعتقادی که ازش سراغ دارم و تحقیقی که داشتم، رابطه نداشته. 

هر چند اگه داشته بود هم عجیب نبود وقتی امکان ازدواج کسی فراهم نبوده باشه، عجیب نیست که با کسی بوده باشه، چه صیغه چه همین جوری.

این سرکوب رو فقط ما داریم به خاطر اعتقادتمون نه صرفا مذهبی بودن. 

افراد غیر مذهبی هم هستند که نخواسته‌اند قبل ازدواج رابطه داشته باشند.

پس این که رابطه داشتن رو به سن ربط بدی، منطقی نیست و این هم که تجربه‌ات برای ازدواج کمه که اینجوری فکر می‌کنی مهمه. 

خانوادت هم شاید چون میخواند تو با پسر کوچکتره ازدواج کنی در مورد بزرگه اینجوری گفته‌اند.

اما ازدواج لباس نیست که از ظاهرش خوشت بیاد و ازدواج کنی‌‌ 

باید دید بلوغ زندگی مشترک دارید یا نه، بعد تفاهم، بعد علاقه.

علاقه منظورم اون خوش اومدن دفعه اول نیست، اون نیرو محرکه‌ای که ۵۰ سال دوام بیاره رو می‌گم.

حتماً حتما رو خودت کار کن بزرگ شی، خیلی چیزا هست هنوز برای کشف و تجربه. 

حتما با یه مشاور در ارتباط باش و پیج دکتر چاووشی رو فالو کن. 

پرسش و پاسخ‌های بسیاری رو گذاشته. 

بعدشم هر آدمی هزار تو داره، به این راحتی نمی‌تونی بفهمی رابطه داشته یا نه. برای تو رابطه نداشتن مهمه اما کافی نیست.

من نمیتونم درمورد اون شخص نظر بدم ولی کلی گفتم من کسی رو میشناسم 20 سالگی ازدواج کرد ولی یقین دارم ع ...

اره  دقیقا ما هم  یه آشنایی هست  35 هست نماز و  اعتقادات خودش  رو داره  اهل   دختر بازی    یا  دست  دختری  بگیره  نیست   فقط  تلفنی   و پیام    در ارتباطه  با   اون دختر   اهل  خود ارضایی   که اصلا تو فکرشم  نیست  هستن همچین  ادمهایی  خیلی  کم   هستن  تعدادشون

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

هر کسی که ۲۹ سالشه و مجرده و تو فکر میکنی رابطه نداشته، یعنی سرده؟! چرا فکر می‌کنی فکرت درسته؟! 

اون جمله بالا رو بخون، منطقیه؟!

همه مردا رو بردی زیر سوال‌. 

اگه مردا اینند، پس اصلا نباید با هیچ کدوم ازدواج کنی!

اره دقیقا ما هم یه آشنایی هست 35 هست نماز و اعتقادات خودش رو داره اهل دختر بازی یا دست ...

توی    کل   عمرش  فقط   فقط     با این دختر  تلفنی  و پیام در ارتباطه  دختر زیاد  دلش نی  خانوادش هم دلش نی  ولی پسر عاشقشه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم