2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دهنمو درگیر کرده

19596 بازدید | 414 پست

یکی از خواستگارام  ۲۹ سالشه ، پسر خوب و‌سالمیع ، حالا تا این سن انگاری فرد مورد علاقش رو پیدا نکرده ، یه سوال ذهنم رو درگیر کرده 

تا این سن مطمین مطمین هستم که کسی رو معذرت می‌خوام سیغه نکرده ، یعنی یا خودارضایی داشته یا آدمی هستش طبعش سرده ؟ تا این سن مگه پسری می‌تونه خودش رو کنترل کنه؟؟

اون یکی ۲۴ سالشه ، مامانم و خاله هام میگن این سنش کمتزه ، این مورد رو قبول کنم 

اما من از ۲۹ ساله خوشم میاد، حقیقتا من و ترسوندن ، منم میگم چه ربطی داره ، میگن تو نمی‌فهمی 

معذرت می‌خوام بچه ها بابت این سوال ، خواهش میکنم گزارش نزنین 

و برادر های بزرگوار تو رو قرآن درخواست ندین ، آدم باشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این سوالا که گفتی واسه یه پسر 38 تا 45 ساله اره واقعا سواله ولی 29 سال نه به نظرم هنوز زوده واسه این فکرا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲