2777
2789
عنوان

یعنی هنوز همچین پسرایی هستن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 144 پست
عزیزم قدیما شاید اما الان پسری ک ب دختری دست نزده باشه خیلی کمه ۹۹ درصد ارتباط جن.سی داشتن اینو مطمئ ...

۹۹ درصد ارتباط جنسی داشتن؟

یعنی دوربرتون انقدر همچین آدمایی زیاد هست؟

احیانا کجا زندگی میکنید که همچین طرزتفکری دارید؟

درسته جامعه خراب شده ولی اینکه همه ی مردامون رو بگید زناکار کار درستی نیست 

ما چندتا جوون مجرد با همین ویژگی ها توی دوران جنگ شهید دادیم

حقیقتا با پستت دلم لرزید و افسوس خوردم که تر و خشک همه با هم سوختن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
یعنی هیچ پسری وجود ندارع که اعتقاداتش قوی بوده باشه و سمت این کارا نرفته باشه ؟!

گلم مهم الانه پسرس گذشته همه اشتباه میکنن

پسرا مث ما نمیتونن خودشون نگه دارن

من با مذهبی ترینشم بودم مثلا اهتقادش قوی بود ولی لاشی بود

گذشته رو ول کن 

الانشون مهمه ک چی هستن

ولی وجود پسری ک اصلا ب دختر دست نزده باشه یک‌درصد

مگر طرف بچه شهید باشه یا مداح یا مولاهی چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هست شاید کم باشن ولی هستن‌

دقیقاً منم منظورم همینه که هستن بلاخره اونا هم انسانن یسری حد و مرزا برا خودشون تعیین میکنن بعضیاشون البته

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

آنچنااااااان

آخه بعضیا رو میبینی داره رد میشه با سگ ماده ی سر کوچه ام لاس می‌زنه😑😑

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

ببین عزیزممن تا وقتی تو شهر خودمون بودم همچین فکری به ذهنم نزده بود همینکه اومدم شهر بزرگتر تو خیابو ...

ما تو خانوادمون مردی که سیگار می‌کشه رو نجس میدونیم :/ 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین عزیزممن تا وقتی تو شهر خودمون بودم همچین فکری به ذهنم نزده بود همینکه اومدم شهر بزرگتر تو خیابو ...

بله کلانشهر عادیه 

شهر کوچیک هنوز حجب و حیا هست! کدوم دسته رو دوس داری ؟

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

۹۹ درصد ارتباط جنسی داشتن؟یعنی دوربرتون انقدر همچین آدمایی زیاد هست؟احیانا کجا زندگی میکنید که همچین ...

میگم یک درصد 

نمبگم ک کلا وجود ندارن عجبا درست بخونید خب

الان هرررکس به من بگه دست ب دختری نزدم دروغ میگه

مگر طرف اخوند باشه از بچگی حافظ قران خیییلی معتقد بوده باشه امثالشم شهدا هستن رو سر ما جا دارن

بقیه رو تایید نمیکنم

همسر من

البته مجرد نیس

خدایی چشم بهش نداشته باش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میگم یک درصد نمبگم ک کلا وجود ندارن عجبا درست بخونید خبالان هرررکس به من بگه دست ب دختری نزدم دروغ م ...

یکی بود حافظ قرآن بودا اسمشو یادم نیس بعد معلوم شد ب پسرایی ک میومدن قرآن یاد بده تجاوز میکرده 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ما تو خانوادمون مردی که سیگار می‌کشه رو نجس میدونیم :/

متاسفانه فکرتون ... هست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را