نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 12239 عنوان بااینکع تازگی دیدمش ولی بدجور دلتنگم😭💔میسه برام دعاکنبن 81 بازدید | 6 پست خیلییی دلم تنگ شده براش. ااینکه همین چهارشنبه دیدمش ولی انگار خیلی وقته ندیدمش💔میسه توروخدا دعاکنین بهش برسم و خوشبخت بشیم😭😭😭 . برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت 1404/07/19 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 12239 نمیشهاز کجا معلوم ادم خوبیه ک من دعا کنم میدونم ادم خوبیه💔خیلی پاکه . برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 12239 نمیشهاز کجا معلوم ادم خوبیه ک من دعا کنم میدونم ادم خوبیه💔خیلی پاکه . برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 12239 نمیشهاز کجا معلوم ادم خوبیه ک من دعا کنم منم جز دعاکردن و التماس دعاخواستن کاری ازم برنمیاد بقیش باخداهست🥺 . برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت