2777
2789

مامانم بود زندگی هممونو تحت تاثیر قرار داد چنننند سال طول کشید ب خودم اومدم گفتم تااااکعیییی قراره بگی مادر ندارمو فلان وغصه بخوری ک اگه داشتم فلان میشد الان ک نداری زنرگیت اینه ..ی روز نشستم باخودم حرف زدم واقعا و قبول کردم زندگی من الان اینه ..روپای خودم وایستادم گفتم تازمانی ک انقدر قوی نشدی ک خودت تنها از پسش برنیای بچه نمیاری .. بعد ۸ سال بچه اوردم خدای مهربونم لطف کرد وبهم پسر داد هرچی ک خدا بهم بده میدونم ب صلاحمه  .. تک وتنها باتمام عشق وقدرت بزرگش میکنم ۴۰ روزشه و همیشه ب خدا میگم من مادر نداشتم تو برام مادری کن خدایی کن جوردیگه ای هوامو داشته باش ..همیشه وجودشو حس کردم الاهی شکر خدایا هرچی شرتتو بجا بیارم کمه

لطفا ی صلوات برای شادی روحش بفرستید اگ فرستادید لایک کنید ازهمه شماممنونم ک مادری کردید ی عده تون همیشه کمکم کردید حالمو پرسیدید اینجا دمتون گرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ اول از همه قدم‌ نورسیده مبارک باشه، گل پسرت نامدار باشه، موفقیت هاش و ببینی... اسم گل پسرت و چی‌ گذاشتی؟ 🥰

دوما خدابیامرزه مادر گرامی و... روحشون قرین‌ رحمت و آرامش 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جای شکر نوشتی شرتتو به جاییارم😂😂🤣

جر خوردم نصفه شبی 🤣🤣🤣🫠وقتی میخام ی متن احساسی بنویسم من اون لحظه:🫠

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کاش خدا نصف مادرم منو هم دوست داشت من ک هیچوقت حسش نکردم

دوست دارهدعزیزم اگ چیزی ک خاستی نشده ب صلاحت بوده

عزیزززرم من مادرم وخواهرم هستن ولی باور کن سه تا تنهایی زایمان کردم بعدشم کسی بهم نرسید نیومدن دیدن ...

اصلاغصه نمیخورم رفیق خدا هست..توانایی بهم داده صبروحوصله داده  شوهرم کمکم میکنه خداروشکر

سلام عزیزم خوبی؟ اول از همه قدم‌ نورسیده مبارک باشه، گل پسرت نامدار باشه، موفقیت هاش و ببینی... اسم ...

سلام عزیزدلم ممنون از محبتت ممنونمم

پارسا

سلام عزیزدلم ممنون از محبتت ممنونممپارسا

😍🥰الهی که شاهد موفقیت هاش باشی،‌ منو شما تقریبا هفته بارداریمون یکی بود

منم دخترم ۳۰‌مرداد ب دنیا اومد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنون رفیق بابت دعاهای قشنگت انشالله الاهی دخورت خوشبخت وعاقبت بخیر بشه ای جانم خداحفظش کنه پسر ...

فداااات ممنونم🥰😍🙏