2777
2789
عنوان

شوهرم بیمار روانی

122 بازدید | 8 پست

وااای واقعا خسته شدم فوق العاده خاله زنک مثلا میشینه راجبه دخترخاله دختردایی های من صحبت میکنه وقتی من باهاش همکاری نمیکنم تو صحبت عصبی میشه تبدیلش میکنه به دعوا میگه چرا هیچی نمیگی با سکوتت داری ازشون دفاع میکنی تو دورویی تو فلانی حرف میزنم خوشس میاد شر می‌خوابه نمیزنم اینجوری میگه ازش حالم بهم میخوره اصلا مردانگی نداره چندساله باهم رابطه ندارییم فقط میگه مامانم میگه فقط مامانم درست میگه برادراش نظرشون اینه که مادرشون زندگی خراب کنه ازش کشیدن رفتن این با برادراهای خودشم لجه میگه برادرام بمیرنم برام مهم نیست چون برادراش مثله این خودشیرین مادرشون نیستن میگه اونا باید زناشونو ول کنن بخاطر مادرم به نظرتون این آدم سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زنداداشاش متنفر از بچه داداشاش متنفره چون اونا مادرشو دوست ندارن به من میگه نباید هیچی به پدر مادرم بگی اصلا یه وقتهای احساس میکنم مادرش فقط این بچه اشو تحت تأثیر خودش قرار داده