بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین یه چیزی میگم بخندی من کلاس ششم بودم خیلی زرنگ بودم جوری که معلمای کلاسهای دیگه منو میشناختن یا برگه بچه هارو معلم میداد به عنوان نماینده نمره بدم بعدش من وسطای مدرسه بود یه روز علوم داشتیم من عاشق علوم که خودم با دستای خودم گذاشتم تو کیفم نبودش گفتم حتما جاش گذاشتم رفتم خونه یادم رفت روزه بعدش ریاضیم نبودش برگشتم یادم رفت دنبالش بگردم حالا رسیدیم به پنج شنبه جمعه شد شنبه دیدم دوتا از کتابام نیست گفتم میرم مدرسه حتما تو گمشده هاست رفتم زنگ سوم مطالعاتم نبودش و من اون روز اومدم خونه و پیداشون نکردم خیلی گریه میکردم و برای تیزهوشان میخوندم سردرگم بودم مامانم خیلی بهم حرف زد گفت تو گیجی تو مغزت منگه تو این دنیا نیستی هی وسایلتو جا میذاری روز بعدش قمقمه ابم گم شد تا یه روز خیلی پیشه دوستام گریه کردم یکیشون گفت من دیدم فلانی برده پرتشون کرده پشت بوفه و رفتم بعد دو هفته بارون زده بود همشون نابود شده بودن اونوقت مامانم اومد مدرسه ببینه چرا این کارو کرده حالا اون گفت بدم اومده خیلی زرنگ بوده و من اونجا بود فهمیدم اصلا دزدی یعنی چی و اونجا بود که دلم آروم گرفت که من گیج نیستم
بیش فعال که اره ولی اوتیسم نه پسر شما هم تو کلاس چیزی نمینویسه
آره عزیزم .....ولی روزاول توپی وی خانمش نوشتم این بچه من قرص میخوره مریضه عدم اعتمادبنفس داره بیش فعاله کمکش کن.....الان گذاشته طبقه اول هواسش بهش هست ....کتابشویادفترشونگاه میکنم دیدم باعصبانیت نوشته وخط خطی کرده...
خب مال شما بحثش جداست ولی پسر من واقعا شورش در آورده بخدا خستم کرده حالم از مدرسه و درس و مشق بهم می ...
سعی کن درس خوندن رو براش جذاب کنی حالا که میگی علاقه به بازی داره مثل بازی براش امتیاز بزار از چیزایی که دوست داره مثل خوراکی خونه فامیل نمی دونم یه چیزایی که ازتون میخواد و براش انجام میدید بگید که اگه مشقتونوشتی این کارو میکنیم و اینکه یه چیز که خیلی تاثیر گذاره جلو دهنشون بحث درس خوندن کنید بگید بچه بودیم خیلی زرنگ بودیم همه نور هامون بیست و فلان من یه برادرزاده داشتم از پسر شما بدتر پیش فعال اصلا رو زمین نمی تونست بشینه فقط راه میرفت تا داداشم گفت بیایم از دوران مدرسه خودمون بگیم از اینکه نماینده شدیم از اینکه ۲۰ گرفتیم و فلان من یه بار یه جوری باش حرف زدم و کارنامه هامو نشونش دادم شده انگیزه واسش میگه منم مثل تو میشم اون کلاس ۲ بود الان شده ۷ از اون موقع گریه میکنه برا امتحانا میگه برام بگین من باید نمره خوب بگیرم این کار داعمی باید باشه و سعی کنید مدام در موردش حرف بزنید میشه الگو براشون
ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی و نوشتین 🌹🥰❤️از فردا همین کار میکنم انشاالله رو این هم جواب بده هرچن ...
خواهش میکنم همه بچه ها همینن قلقش باید بیاد دستت چون تموم آینده این بچه الان دسته توعه و خواهش میکنم ازت از هر روشی که میتونی پیش برو تا ایندشو خوب بسازی
راستی اگه بازی رو گوشی خیلی انجام میده گوشی رو ساعتی کن روزی نیم ساعت یا دو تا نیم ساعت و اینم بگید که خودتونم نیم ساعت بگیرید دست تا بفهمه قانونه و بهتر کنار میاد البته این کارایی بود که رو برادرزاده من جواب داد امیدوارم شمام به یه نتیجه ای برسید
گوشی که زیاد نمیدم ولی همش پویا میاره نگاه میکنه بنظرت خنک ؟ آخه هم همش میگه من از درس و مدرسه متنف ...
به نظرم بچتون مشکلی نداره و واقعا تو دوران بچگیشه و اینم خیلی خوبه که بچگی میکنه ولی خب این درس نخوندنه وظیفه شماست که با هر تکنیکی مجبورش کنید اتفاقا یه چیز دیگه این جور بچه ها هوششون بالاست اگه فکر میکنی درس خوندن اینطوریه که جلو روت بشینه اشتباهه میتونی اگه لغتی ضربی شعری چیزی بود سر پا یا تو ماشین خودتون با همسرتون مثل آهنگ زمزمه کنید اونم تقلید میکنه اگر مشقه و نوشتنیه بزار بعد مدرسه حتما بخوابه پویاشم ببینه جایی که میدونی آرامش داره بری سراغش با وعده و عید کوچیک کارو جمع کنی
کارتون خیلی سختهههه اگه بچتون دختر میبود هیچ وقت دغدغه درس خوندنشو نداشتید چون پسرا خیلی بازیگوشن خیلای