2777
2789

خیلی حسرت جاریمو میخورم هر وقت جاریم و برادرشوهرمو میبینم   شوهرش خیییییلی دوسش داره ببینید ۳ تا بچه دارن ولی شوهرش فقط بچه ها رو نزاییده بقیه کاراشونو کلااااا انجام میده هم ب چشم دیدم هم همه میدونن همم خود برادرشوهرم گف که من ب بچه ها غذا میدم و.... البته اینم بگم جلو جمع خییییییلی ب زنش احترام میزاره مثلا کسی یچیز بگه ب جاریم سریع شوهرش جواب میده یا مثلا جاریم هرچی بگه سریع گوش میده ب حرفش میگه باشه. مثلا غذا میخوره میگه باید تو ام حدقل یه تیکه بخوری و....... خود جاریمم حرف افتاد گف خیییییلی درکم میکنه

ولی شوهر من شاید نصف نصف برادرش این کارا رو بکنه مثلا احترام ب من کمک ب من و.... نصف اونم نمیکنه ولی اخلاقش خوبه ها شوهرم.  با خودم میگم جاریم خوشبخت تریم زنه 

میشه یکم راهنماییم‌کنید دلداری نه ها واقعیت موضوع رو بگید بنظرتون خوشبخته جاریم؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت یا بدبخت اثرش تو زندگیتون ؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

گلِ بی عیب خداست

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بنظرم جاریت سیاست داره

مثلا چجوری

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

شوهرت مطیع کن که هر چی تو بگی چشم بگهیه دعا هست بخون

کددم دعا اسمش چیه

اولن هرکس زندگیش جداس مقایسه درست نیست بعدشم آدما ورفتارشون متفاوتند.........منم برا همین چیزا جاریام ازم متنفرن فقط چون شوهرم دوستم داره ی جاریم جلو شوهرم ب شوهرش گفته ببین مث داداشت باش فقط بفکر زنشه ‌‌...بنظرم همه زنشون رو دوست دارن فقط هرکس یجور بروز میده ....بخدا من کوچکترین بدی وبی احترامی ب جاریام نکردم فقط براحمایتا شوهرم ازمن بدشون میاد ...مقایسه سمه بخدا روابط رو خراب میکنه بماند آدم خودش مریض میشه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اولن هرکس زندگیش جداس مقایسه درست نیست بعدشم آدما ورفتارشون متفاوتند.........منم برا همین چیزا جاریا ...

خب الان این پز زیرپوستی بود ؟؟؟ خخخخخخ

خب الان این پز زیرپوستی بود ؟؟؟ خخخخخخ

واقعا پز داره؟؟؟؟هرکس یک شخصیتی داره یکی ب زنش واقعا خدمت و محبت میکنه یکی یجور دیگس چ ربطی ب پز داره .....الان اونیکه ب زنش کمک و محبت کمترمیکنه ینی زنشو دوست نداره؟؟؟؟؟؟؟دیدگاه شما اشتباهه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
واقعا پز داره؟؟؟؟هرکس یک شخصیتی داره یکی ب زنش واقعا خدمت و محبت میکنه یکی یجور دیگس چ ربطی ب پز دار ...

بلخره کمک و محبت زیاد نشانه عشق و دوست داشتن زیاده که حتی پیش دیگرانم نمیتونه جلوی عشق رو بگیره و بروز میده