2777
2789
عنوان

شوهرم صدامو ضبط کرده میده مردای غریبه گوش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد دیگه 😄

کاش وقتی  دیدی  این  جوری  نرفته  بودی   و  طلاق  گرفته  بودی  

اصلا   مهریه  ای  که  از  اول  مشخص  شده  رو  وقتی  مجبورت  میکنه  ببخشی  واضح  هست   که  ادم  درستی  نیست 

وگرنه اگز    اهل  زندگی  بود  صد  هزار  سکه  هم  بود  کاری  نداشت  ببخشی

اگه اینکارارو کردن چرا هنوز التماس میکنی ک ببرتت باهات زندگی کنه؟؟؟ یا داری دروغ میگی یا تو از اونا خیلی داغون تری ک واسه اون زندگیه ب قول خودت نکبت بار التماس میکنی ک شوهرت برگرده

این درب و داغون رو از کجا پیدا کردی؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چی بگم تهدیدم میکرد فیلم رابطه مونو بخس میکنه

مگر  قبل   محرم  شدن  رابطه  داشتی ؟؟

قشنگ  معلوم  هست  مشکل  داشته  

اخه  مردک  این  همه  بی غیرته؟

الان  جدا  شو  تا  پس  فردا  نگفتی  حامله  شدی  مجبور  بودی  بمونی