2777
2789

مادرشوهر ندارم ولی پدرشوهرم مهم نیست واسش مگه بریم اونجا ببیندشون 

حالا یعنی شش ماه نرفتی خونشون؟؟

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر ندارم ولی پدرشوهرم مهم نیست واسش مگه بریم اونجا ببیندشون حالا یعنی شش ماه نرفتی خونشون؟؟

بچه ی من که دنیا اومد اومدن دیدنش و تا شش و نیم ماهگیش دیگه نه اومدن نه زنگی زدن،خب منم نرفتم دیگه

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

بستگی داره به چه علت باید بیان دیدن بچتون؟!

من حواسم نبود بنویسم نوزاد دارم،منظورم از روز تولد تا ۶ ماهگی بچه هست

بچه ی من که دنیا اومد اومدن دیدنش و تا شش و نیم ماهگیش دیگه نه اومدن نه زنگی زدن،خب منم نرفتم دیگه

مگه دیر به دیر همو میبینید

چه بی احساسن

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
لطفا دلیلتو میگی؟من احساس میکنم اگه بریم هم کوچیک میشیم

من باهاشون رابطه ندارم یعنی اين قدر بیحرمتی و گستاخی دیدم دلزده شدم

وقتی نیان من راحتترم بهتر

ولی تو شرایط فوق العاده مثل همدردی و تسلی حتما یه سر میرم

نه به خاطر اونا

بخاطر همسرم فقط

چون هرچقدر اونا بدن همسرم خوبه 

هم با من هم با خانواده م

برا سربلندی اون حتما میرم 

بدن برا خودشون بدن

خب چرا نیومدن؟

متاسفانه یه عادتی دارم یهو بی دلیل قهر میکنن بعد که میبینن خراب کردن دلایل واهی میارن.الان گفتن چون عید بچه رو نیوردید ما دیگه نیوندیم درصورتی که بچه ی من عید همش چندروزه بود و درگیر زردی و دستگاه و...بودیم خودمم جدا از بخیه هام سرگیجه های شدیدی داشتم.تازه اونا از چندروز قبل عید تماساشونو قطع کرده بودن

من حواسم نبود بنویسم نوزاد دارم،منظورم از روز تولد تا ۶ ماهگی بچه هست

من خودم شخصا نمیرم عزیزم باز خودت شرایطتتو بسنج من تو زندگیه شما نیستم نمیتونم نظر قطعی بدم🥑

آواکادو سایت🥑