2777
2789

یه حالیم چند روزه فکرم درگیره

زیادی رفتارای احمقانه داشتم و پرحرفی کردم جلوی یکی از دوستام 

قبلنا خیلی باشخصیت بودم جلوش ولی از وقتی صمیمیم باهاش خیلی رفتارای سطح پایینی داشتم 

چکار. کنم اصلا راهی هست که بازم مثل قبل باشخصیت بشم جلوشون الان نه تنها خودش بلکه‌کل خانوادش فکر میکنن من پرحرف و دیوونم

دوست دارم صمیمی باشم باهاش ولی مثل قبل باشخصیت باشم چکار کنم به نظرتون راهی هست😪

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من حالم خوب نیس

خوب شی خوشگلم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

بیخیالمگه چ رفتاری داشتیخودت باش و لذت ببر از زندگی

الان میخوام مثل قبلم باشم جلوشون 

راهی هست؟

چکار کنم قبلا انگار احترام داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مدارس باز شده سایت خلوت شده .

☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با کسی دوست باش که در هر حال تو رو بخاد .

اون‌حرفی نزده ولی من از رفتارام اریت میشم دوست دارم مثل قبل باشخصیت و محترم باشم جلوش نمیدونم چکار کنم الان دلم واسه خود قبلیم تنگ شده😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان میخوام مثل قبلم باشم جلوشون راهی هست؟چکار کنم قبلا انگار احترام داشتم

اگه میخای مثل قبل باشی باید رو خودت کار کنی 

هر حرفی رو ب زبون نیار

هر کاری رو انجام نده

سعی کن حس کنی کنار آدمایی نشستی ک غریبه ان و تازه باهاشون آشنا شدی اینطوری احتمال انجام دادن کار اشتباه کمتره

شَبْز

اون‌حرفی نزده ولی من از رفتارام اریت میشم دوست دارم مثل قبل باشخصیت و محترم باشم جلوش نمیدونم چکار ک ...

انسان همیشه یک حال و یک جور نیست ممکنه یه مدت ساکت باشه یه مدت نه . دوست باید اینو بپذیره 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .