2777
2789

مادرشوهرم خیلی دخالت میکرد پشت سرم شوهرمو از من و خانوادم پر میکرد مثلا میگفت رفت آمدی نیستن و کلا پشت سرمون حرف می‌برد بهش حرفای الکیا بهانه و ایرادات الکی باورتون میشه الکی پیش شوهرم خودشو میزد ب مظلومیت میگفت عروسم ب من نمیگه مامان حسرت ب دلم مونده😐😐آخه کی تو عقد سریع میاد میگ مامان مگ فیلم هندیه !!!بعدم مادرشوهرم بهم حتی ی عزیزم هم نمی‌گفت اسممو بدون هیچ جانی چیزی صدا میزد من چجوری میگفتم مامان آخه 

کلا ب رفت آمد ما خیلی گیر داده بودن ک با کسی رفت اومد نمی‌کنیم چون ما تو شهر غریبیم و کسیو نداریم اینجا فقط دوستای خانوادگی داریم و عمم اینا ک حرف می‌زنیم اما رفت آمد نه بنا ب دلایلی  اما اونا فامیل زیاد دارن اینجا و رفت آمد میکنن خود مادرشم با خاهرشوهرش رفت آمد نمیکنه قهرن اما از ما ایراد می‌گرفت 

خلاصه ک مادرشوهرم خیلی آزار میداد یبار نشستم باهاش مهربون حرف زدم من همیشه احترامش می‌آوردم اصلا جواب تیک کنایه هاشو نمی‌دادم 

بهش گفتم شما دوس ندارین من و پسرتون خوشبخت بشیم مارو ببینین کیف کنین پ این حرفا گفت نخام خوشبختی پسرم ببینم باید کیو ببینم 

بعد گقتم فلانی یعنی شوهرم گناه داره فکرش درگیر میشه ما خودمون با هم هیچ مشکلی نداریم من فقط از ی سری رفتارا و حرفای شما ناراحت میشم اگ اینا هم حل بشه شوهرمم ب آرامش میرسه بعدم گفتم ما ی عمر قراره کنتر هم باشیم خانواده ایم حیفه باید با هم مهربون باشیم هوای همو. داشته باشیم ن اینکه پشت همو خالی کنیم از هم بدگویی کنیم خلاصه ک آخرش بازم ب نتیجه نرسیدیم و مادرش هیججوره خوب نشد رفتارش با من 🤣🤣

اینارو وقتی صحبت میکردیم دخترش تو دوره طلاق بود مادرشوهرم داشت کارما پس میداد 🤣

خلاصه ک اخرم بعد سه سال عقد اخرم انقد از من رفت الکی بد گفت شوهرم رفت سمت اونا و درخواست طلاق داد عمدا مارو دعوا مینداخت ک من برم ب شوهرم بگم دعوامون بشه عمداااااا 

ی سری بهم گفت وقتی میری ب پسرم میگی اذیتت میکنم بهت تیک میندازم خودتو پیشش بد میکنی 

این آدم نرماله؟ تو ک میدونی من ناراحت میشم چرا باید بد رفتار کنی 

سنتی بودا خودشون پسندیده بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم بی سیاستی کردی باید خودت هر وقت چیزی گفت محکم و با احترام جوابشو می‌دادی و اصلا به همسرت چیزی ...

اره بی سیاست ک بودم قبول دارم 

ولی من کلا جواب تیکه کنایه رو خوشم نمیاد بدم آخه چرا باید آدما با تیکه حرف بزنن هر دردی دارن بیام رک بگن