2777
2789

«حوالی سال های ۱۴۰۱-۱۴۰۲ مثل ویروس تقریبا همه ی اکانتای روبیکا و تلگرام و تبلیغای دیوار(طبق گفته های مردم روی همین نینی سایت و تجربه شخصی) با تبلیغ یه شرکتی به اسم اندیشان برتر پر شد که به طور شخصی پیام میدادن و ۱۷ تا شغل آنلاین با کلی مزایا پیشنهاد میدادن، به نظر پیشنهاد عالی ایه حتی اگه برای ورود ازت پول میخوان 

بین ۵۰ تا ۲۰۰ تومن (بستگی به زمان داره) پول پرداخت می‌کنی براشون چون ازت یه چیزی میخوان که وفادار بمونی و به نظر تو قابل قبول میاد چون اینهمه مزایا داره معلومه میخوان کسایی که دنبال کار نیستن نیان سمتشون، مگه نه؟

در نظر بگیر یه بچه ی کلاس شیشمی ای و به خاطر فشار های خانواده به فکر کار پیدا کردن میوفتی و یادت میاد تو هم پارسال تو روبیکا یکی از همین تبلیغا رو دریافت کرده بودی

عشق به هنر و اشنایی با سخت افزار ، نرم افزار و فضای مجازی یه طوری قلقلکت میدن که برای یکی از این شغلا درخواست بدی 

به نظرت این یه فرصت عالیه تا دستت بره تو جیب خودت 

اکانت کسی که برات تبلیغ فرستاده رو چک میکنی، همش راجب مزایا و امنیت و واقعی بودن کارشون حرف میزنن که اصلا عجیب نیست ، مگه نه؟

پستاشون شامل ویدیو خانوم هایی هم میشه که راجب عالی و قابل اعتماد بودن شرکت حرف میزنن

و حتی یه لینک برای استعلام هم دارن، عالیه

میری تو سایت پلیس فتا و استعلام میگیری...ولی اون استعلام برای یه لباس فروشی کاملا رندومه...عجیبه ولی تو عملا کور شدی و همش داری به کارایی که میتونی با پولایی که از این کار در بیاری انجام بدی فکر میکنی و پول رو بی قید و شرط واریز میکنی...البته شماره کارت اول مسدوده... عجیبه...ولی خب دلیل قانل کننده براش دارن! البته ...دلیلی ندارن و فقط میگن که شاید مشکل از کارت خودتونه اما کارت تو کاملا سالمه

بهش میگی که همش خطا میده پس اونا هم شماره کارت "پشتیبان مالی دوم"‌‍شون رو میدن پس توهم ۱۲۶ هزار تومن رو واریز میکنی و خوشحال شوحال رسید رو براش میفرستی ، اما هیچ ایده ای نداری که تو یک ساعت آینده عملا دنیا رو سرت خراب میشه و میفهمی کلاهبرداری بوده 

انقدر این قضیه برات تروما به همراه داشته که کلا فراموشش میکنی و دیگه هیچوقت بهش فکر نمیکنی و قبول میکنی آدم احمقی بودی، تلاشتم کردی که یه پلیس فتا زنگ بزنی اما پاسخگو نبودن پس کلا فراموشش میکنی...»

این داستان من به همراه اطلاعاتی که از نوشته های بقیه افرادی که ازشون کلاهبرداری شده و همینجا تو نینی‌سایت راجب تجربشون گفتن ئه

میخوام شماها هم اگه تجربه ای دارید راجبش حرف بزنید و اگه اطلاعات بیشتری راجبش دارید(مثلا اسم افراد صاحب کارت، نمونه اطلاعاتی که بالا ذکر شده اعم از نوع تبلیغ، پلتفرم تبلیغ ، تاریخ کلاهبرداری و یا اینکه پیگیری کردید و یا اگه میدونید براش دادگاهی چیزی تشکیل شده) لطفا من رو در جریان بزارید

واقعا دوست دارم راجب تجربیات بقیه هم بدونم و ببینم اونا چطور باهاش دست و پنجه نرم کردن

و مهم تر از همه بفهمم که آیا این حروم خور ها به سزای اعمالشون رسیدن یا خیر

ما دوسال پیش تو تلگرام یه کانال دیده بودیم راجب شرکت های بسته بندی 

هفتصد هزارتومن پول دادیم که برامون ارسال کنن 

ولی چیزی دستمون نرسید

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار یه چیزی از دیوار خریدم اون یه شهر دیگه بود قرار بود یا پست بفرسته ولی کلاهبرداری بود و نفرستاد 

ولی برام تجربه شد

تازه جالبه مثلا برا یه کار خیر بود خودشم تا قبل اینکه پولو بگیره خیلی تأکید داشت 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
جالبه الانم تو اینستا کلی از این پبج ها هست کسی هم گیر نمده بهشون راحت کارشون میکنن

اره برای منم خیلی عجیبه

مخصوصا همین اندیشان برتر کلی حرف تو اینترنت راجبش میزدن ولی هیچ خبری از پیگیری نیست

من یه بار یه چیزی از دیوار خریدم اون یه شهر دیگه بود قرار بود یا پست بفرسته ولی کلاهبرداری بود و نفر ...

واقعا به خریدایی که از دیوار با پست بفرستن به شخصه اعتمادی ندارم حالا حضوری یه چیزی

ولی اینگه میگید روی خیریه بودنش تاکید داشت جالبه 

اگه اشکالی نداره میشه راجب جزییاتش بیشتر توضیح بدید؟

اگه اشکالی نداره میشه راجب جزییاتش بدونم؟

کامل گفتم 

یه کانال بود تو تلگرام 

بسته بندی داشت 

دفتر خودکار زعفران حبوبات و...

محصول رو می فرستادن برا نیروی کار

نیروی کار تو خونه بسته بندی می کرد می فرستاد براشون 

یه پول اولش می گرفتن که محصول رو بفرستن ضمانت محصول باشه بعد اخر سر که سفارش رو بردن اون پول روهم پس می دادن 

که البته همش دروغ بود فقط پول رو گرفتن

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
کامل گفتم یه کانال بود تو تلگرام بسته بندی داشت دفتر خودکار زعفران حبوبات و...محصول رو می فرستادن بر ...

ای وای من

واقعا به این چیزا مخصوصا کانالی تلگرامی نمیشه اعتماد کرد