2777
2789
هیچ‌کاری از دستت برنمیاد.صبور باش و باهاش ارتباط نگیر که نقطه ضعف بیشتر دستش میدید.فقط توکل کن.اعتما ...

ذیگه اصلا باهاش ارتباط ندارم من نمیذونستم هرچی پیشش میگم درجا به مادرش و شوهرش میگه،بعدها متوجع شدم داشت منو فریب میداد و مثلا بهم میگفت برو ب فلانی توی اینسنا درخواست بده و من درخواست میدادم و بعد طرف انقالوم میکرد و‌نگو‌اینا همه کار شوهرش بود و هماهنگی میکرذ تا به من بخندن،هرچی پیشش تعریف میکردم میرفت ب مادر و خاله هاش می‌گفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آبجی ، هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگه فقط صحبت و حرف باشه، منظورم اینکه مثلا عکسی فیلمی چیزی نباشه. هیچ ناراحت نباش فقط احیانا یه درصد اگه زنگی پیامی داد ازت باج بگیره  حواست باشه پولی چیزی بهش ندی یه درصد گفتم که اونهم بعیده از این غلطها بکنه فقط شاید بخاطر اینکه قطع رابطه باهاش کردی که کارخوبی هم کردی لجش بگیره همین هرکس هم چیزی گفت بگو دروغ گفته از خودش دراورده . ،

سلام آبجی ، هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگه فقط صحبت و حرف باشه، منظورم اینکه مثلا عکسی فیلمی چیزی نباشه. ...

ممنونم عزیزم بابت دلداری عزیزم،نه هیچی نداره ازم😁خداروشکر دقیقا،باهاش قطع رابطه کردم و حرف نمیزنم اصلا ،اهل باج نیست