2777
2789
عنوان

ترس از نقص جنین

61 بازدید | 13 پست

خانمها یک هفته است رفتم سونو فهمیدم باند آمنیوتیک دارم یعنب رشته ای که از کیسه آب حدا میشه و اگه خدای ناکرده به جنین بچسبه باعث اختلال تو رشد میشه. کسی مثل من بوده؟ تو‌رو خدا بگید از نگرانی دارم میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چسبیده یا میترسی بچسبه

والله دکتر سونو چیزی از اینکه چسبیده یا نه نگفت. فقط گفته هست و اینم گفت تو سونوهای آینده بگو چک کنن ولی فکر اینکه هر دو هفته یه بار برم سونو و هربار بترسم چسبیده دیوونه ام میکنه

والله دکتر سونو چیزی از اینکه چسبیده یا نه نگفت. فقط گفته هست و اینم گفت تو سونوهای آینده بگو چک کنن ...

چیزی نیست توکل به خدا کن زبونم لال لال هم رشد نکنه سقط میکنن پس شما به چیزای خوب فکر کن خوبی پیش بیاد

ببین متخصصت چی میگه انشاالله که خیره

اره فردا میرم دکتر ببینم اون چی میگه

انتظار شنیدن هرچیزی رو تو سونو داشتم الا این مورد ناشناخته. جز نادرترین مشکلات بارداریه

چیزی نیست توکل به خدا کن زبونم لال لال هم رشد نکنه سقط میکنن پس شما به چیزای خوب فکر کن خوبی پیش بیا ...

نمیدونم اصلا مجوز سقط براش میدن یا نه و اگه تا مدتها تو رحم بمونه و‌روز به روز بچه رشد کنه دیگه سقط هم نمیسه کرد. سقط قانونی فقط تا بیست هفتگیه

اره فردا میرم دکتر ببینم اون چی میگهانتظار شنیدن هرچیزی رو تو سونو داشتم الا این مورد ناشناخته. جز ن ...

بله منم نشنیده بودم حق داری هر چیز کوچیکی آدمو بهم میریزه 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40